Image Enter na sajmu Gast 2022-predstavlja svoje usluge prodaje i najma te servisa i informatičke podrške

BEZ ZAGRIJAVANJA DO UŠTEDE

Image Enter predstavlja svoje usluge prodaje i najma te servisa i informatičke podrške. Zastupamo najveće svjetske brandove u IT industriji. Na ovom sajmu izvdajamo Epson i Xerox kao ispisna rješenja te refurbished računala i monitore marke HP.

U praksi se pokazalo da navedeni brandovi najbolje zadovoljavaju današnje potrebe u smislu omjera kvalitete i cijene, ali i ekološke prihvatljivosti i osviještenosti.

Rastuća globalna ekološka kriza zahtijeva brojne promjene. Jedno možemo promijeniti, a to je način na koji trošimo energiju. Izgaranjem fosilnih goriva radi proizvodnje električne energije oslobađaju se velike količine CO2. Upravo sada moramo kao tvrtka i pojedinci djelovati kako bismo uštedjeli energiju i početi koristiti energiju iz obnovljivih izvora. Održivi izbor sada je najvažnija stvar – nemamo drugu opciju.
Prelaskom na tehnologiju bez topline radi niže potrošnje struje čak i mala promjena može  pomoći. Ako svatko na planetu učini malu promjenu, to može imati ogroman pozitivan utjecaj.

Epson nudi rješenje u obliku EcoTank pisača koji se bitno razlikuju od ostalih pisača – umjesto uložaka sadrže veliki spremnik za tintu koji možete puniti koristeći isporučene bočice s tintom. Od početka imate dovoljno tinte za ispisivanje do 14.000 stranica – to znači uštedu vremena i novca jer nećete često mijenjati uloške. Postavljanje je jednostavno, punjenje je pouzdano i uredno, ispisuju se stranice i stranice visoke kvalitete ispisa.Uštedite do 90 % na troškovima ispisa

Unazad godinu dana, tvrtka Image Enter bilježi značajan rast u poslovanju, kako u pružanju ”pametnih usluga” tako i u samoj prodaji informatičke opreme i ispisnih rješenja.

https://www.image-enter.hr/