Zvijezda na GAST 2020: Okus koji nas povezuje cijelo stoljeće

Zvijezda, s više od 100 godina tradicije vodeća je Hrvatska kompanija za proizvodnju ulja, margarina i majoneze.  Svoju tradiciju gradila je na strogo kontroliranoj kvaliteti proizvoda i sirovina, što potvrđuju certifikati  (ISO 9001, HACCP-Codex Alimentarius, IFS Food, ISO 14001, ISO 27001, ISO 50001, Kosher). Kroz interni laboratorij  godišnje se analizira više od 100 000 proizvoda i sirovina.

Ime Zvijezda  sinonim je za Zvijezda Suncokretovo ulje, čija je prva kapljica potekla  1916. godine, a danas s ponosom nosi oznaku najjačeg branda u Hrvatskoj (Ipsos BrandPuls, II.val 2019.).  Uz ostale proizvode, Zvijezda margarini imaju najvišu lojalnost u svojim kategorijama kod kupaca te se percipiraju kao pouzdani i tradicionalni proizvodi. Prvi margarin proizveden je 1956. godine,  potpuno su biljnog porijekla,  ne sadrže hidrogenirane masti, kao ni sojin lecitin te su dostupni u raznim pakiranjima.  Prvi industriji margarin proizveden je 1967. godine, što je tada bila novost na ovim područjima. Danas možete pronaći margarine za lisnata tijesta, za kreme, margarine i masne namaze za kolače, biljne masti, kao i poboljšivače, koji su namijenjeni za proizvodnju kruha i peciva.

Zvijezda majoneza prva je majoneza po izboru potrošača. Njen okus ostao je nepromijenjen od 1959. godine kad je proizvedena prva majoneza u tubi. Danas, 60 godina kasnije postoje razna pakiranja majoneze, od najmanje (20 g) do onih od 5 kg namijenjena restoranima i fast foodovima. Ista pakiranja mogu se pronaći kod Ketchupa, čija je proizvodnja započela 1998. godine, a koji je danas broj 1 na tržištu i po prodaji (Nielsen, 2019.) i po općoj ocjeni kupaca (Ipsos BrandScore i Brand Image, 2018.)

Prvi mazivi margarin- Margo proizveden je 1981. godine i danas je  broj 1 po izboru  potrošača (Ipsos BrandScore i Brand Image, 2018.). Margo namazi obogaćeni su vitaminom D koji doprinosi održavanju normalnih funkcija kostiju i zubi.  

Omegol linija proizvoda s ponosom nosi  eurpsku vegansku oznaku V lable.  Proizvodi Omegol linije prate najnovije nutricionističke trendove te su namijenjeni svima koji izrazitu pažnju pridaju vlastitoj prehrani i aktivnom načinu života. Bogati su ALA omega-3 masnom kiselinom, koja doprinosi održavanju normalnog nivoa kolesterola u krvi. Sadrže optimalan odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina, a prirodan su izvor vitamina E.

Danas se Zvijezda proizvodi nalaze u svim trgovinama diljem regije što potvrđuje kvalitetu i povjerenje  uz 100 godišnju tradiciju.

Zvijezda