GAST 2017, Zora Bila

Zora Bila kuha na GAST-u: Vrhunska jela+nagrađena vina=”orgazmički” užitak!

Danas bi bilo dobro preskočiti ručak kod kuće i s posla, ili pak s ranopopodnevne šetnje, prošetati do Spaladium arene, do 22. međunarodnog sajma GAST gdje će, na Centralnom degustacijskom trgu, od 17.00 do 19.00 sati svoja srca i kuhače ukrstiti poznati splitski kulinarski i životni par – Sandra i Dane iz konobe-pizzerije Zora Bila.

Njih dvoje će u okviru splitske gastro scene, održati radionicu “Hrana s potpisom by Sandra & Dane, Zora Bila “, odnosno prezentirati sljubljivanje šampionskih vina s hranom, preciznije, s jelima u tri slijeda:

  1. Zapečeni puževi u umaku od šparoga
  2. Ramstek na džemu od chillija s kozicom umotanom u pršut i divljim lukom
  3. Mini torta od sira s kremom od limuna

Uz jela, kako to i priliči vrhunskoj gastronomiji i dalmatinskoj gurmanskoj, bonkulovićkoj tradiciji, servirat će se najfinija vina, nagrađena šampionskim titulama na ovogodišnjoj 22. Dionizijani, manifestaciji ocjenjivanja vina i jakih alkoholnih vina u okviru GAST-a 2017..

Ono što karakterizira kreativna jela iz mašte, srca i ruku Sande i Dane, jest korištenje isključivo svježih, sezonskih namirnica, a ljubav koja ih veže i koju unose u svoje gastro delicije, pazite, može prijeći i na Vas!

Vjerujte nam, nećete požaliti zbog ovog pomalo kasnog ručka ili rane večere. Bit će to za pamćenje i ponavljanje!

https://www.facebook.com/KonobaZoraBila/