ŽK Split poziva zainteresirane za nastup na sajmu GAST 2016. u Splitu od 2.-5.3.

U okviru aktivnosti promocije hrvatskoga gospodarstva na sajmovima i izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, Županijska komora Split organizirat će kolektivni nastup članica na međunarodnom sajmu GAST 2016. koji će se održavati od 2. do 5. ožujka u Spaladium areni u Splitu.

Sajam je mjesto susreta brojnih proizvođača i trgovaca iz djelatnosti prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme te obuhvaća:

– 21. Međunarodni sajam prehrane,
– 21. Međunarodni sajam pića,
– 21. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme,
– 21. Međunarodni sajam vina – Dionizijana,
– 11. Sajam kave,
– 11. Sajam namještaja – Furnitura i
– 11. Sajam za turizam – Saturn.

Od pratećih događaja izdvajamo ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića, konferencije o turizmu i dizajnu, natjecanje barmena te humanitarni kulinarski show (više na www.gastfair.com).

HGK će članicama sufinancirati dio troškova, u skladu s Protokolom o organiziranju nastupa hrvatskih tvrtki na sajmovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za nečlanice (OPG, obrt, domaća radinost, udruga), HGK će pod jednakim uvjetima sufinancirati nastup na zajedničkom štandu ako nečlanica jednokratno uplati iznos jednogodišnje članarine za male tvrtke.

Nakon zaprimljenih i obrađenih podataka, izlagačima će se dostaviti pojedinačne ponude s cijenama izložbenog prostora.

Molimo zainteresirane da popunjeni anketni obrazac dostave na elektroničku adresu dpoparic@hgk.hr do 30. siječnja.

Osoba zadužena za organizaciju izlaganja u ime ŽK Split jest Danica Poparić-Majić (tel.: 021/321-169; elektronička adresa: dpoparic@hgk.hr).