ZIGANTE TARTUFI d.o.o. na sajmu GAST 2022

Od prvih proizvoda plasiranih na tržište davne 1998. godine pa sve do danas, tvrtka Zigante tartufi d. o. o. pomno njeguje svoj vodeći ugled u preradi i prodaji tartufa u Hrvatskoj. Na izazove tržišta uvijek smo odgovarali inovacijom, tehnologijom i kvalitetom, trima temeljnim obilježjima našega poslovanja. Naša je misija od prvoga dana dosljedna i jasna, a cilj nam je afirmacija istarskog tartufa na domaćem i svjetskom tržištu. Upravo smo stoga tijekom posljednjih 25 godina osmislili niz raznolikih proizvoda s ljubavlju prema tartufu kao mišlju koja nas je vodila.  

Raznolikoj paleti proizvoda koja već desetljećima pronalazi vjerne kupce nedavno smo pridružili i začine s tartufima koji su odmah  pronašli svoje mjesto na tržištu: začin u prahu s liofiliziranim bijelim tartufom i s liofiliziranim crnim tartufom. Važno je istaknuti da njima linija začina nije završena. Naime, tijekom godine dvama već uspješnim začinima planiramo pridružiti proširenu paletu novih okusa.

Upravo će začini, uz sve naše dobro znane i popularne proizvode, biti posebno istaknuti na ovogodišnjemu, 26. međunarodnom sajmu GAST 2022. te će ih posjetitelji imati priliku degustirati i saznati o njima više.

Posjetiteljima ćemo rado ponuditi i individualne poklon-pakete s proizvodima po izboru kupca, a možemo ponuditi i dostavu na kućnu adresu. Pritom nam je namjera da kupac doživi potpuno opuštanje, mogućnost izbora i uživanja u našim proizvodima, a tehničke pojedinosti prepusti našem stručnom timu.

Namjera nam je da tijekom ovogodišnjeg sajma kupcima predstavimo svoje proizvode kroz stručno vodstvo i degustacije, ali i da ostvarimo nove poslovne kontakte. S time na umu namjeravamo osigurati i sajamske promocijske cijene.

Naša je tvrtka u kontinuiranom porastu. Prošle smo godine doživjeli napredak u prodaji na domaćem tržištu, a još je značajniji porast na izvozu stranim partnerima. Uz stalni razvoj novih proizvoda, trenutačno su u tijeku i dva nova projekta koje ćemo predstaviti tijekom ovogodišnje turističke sezone.