Zdrawi Kutak na Sajmu GAST 2020 nudi konzultantske usluge po posebnoj cijeni

U posljednih godinu dana rebrendirali smo naše poslovanje s još većim fokusom na HoReCa sektor (caffe barove, lounge barove, fitness centre, Juice&Smoothie barove te hotelski wellness), gdje našim HoReCa klijentima nudimo maksimalnu suradnju na:
• ostvarivanju i povećavanju njihovih poslovnih planova i dobiti u juice&wellness sektoru
• pomoći u potrazi za kvalitetnim ugostiteljskim kadrom
• konkurentnosti na tržištu
• unaprijeđenju ponude i kvalitete healthy food&wellness beauty industrije
• vrhunskoj nabavnoj cijeni naših prehrambenih dobavljača i ugostiteljske HoReCa opreme
• otvaranju mnogobrojnih Juice&Smoothie barova na frekventnim turističkim lokacijama te ostvarivanju vrhunske dobiti putem našeg prodajnog wellness koncepta.

Ove godine poseban naglasak imat ćemo na hotelsku i wellness industriju. Naša istraživanja ukazuju kako veliki broj turista i klijenata zahtijeva kod visoko rangiranih hotela (4* i 5*) te wellness centara što kvalitetniji food&wellness koncept. Zahtjevi su orijentirani na ponudu premium zdravih napitaka od hladno cijeđenih sokova, svježeg voća i povrća, smoothie-a, frappe-a te wellness obroka. Za jubilarni 25. međunarodni sajam GAST 2020, priredili smo popuste na naše konzultantske usluge za HoReCa sektor, od edukacija za unapređenje dobiti wellness centara i poslovanja, usluga otvaranja Juice barova, pomaganja u potrazi za kvalitetnim ugostiteljskim kadrom, do uvođenja wellness koncepta napitaka i obroka za turiste. Također, nudit ćemo i popuste na proizvode i ugostiteljske aparate naših dobavljača s kojima surađujemo. Novitet od ove godine i jedna od usluga koje predstavljamo na GAST-u su profesionalne edukacije za Juice&Smoothie HoReCa majstore, koji će biti osposobljeni za profesionalnu izradu zdravijih napitaka (hladno cijeđene sokove, smoothie, frappee ), wellness obroke te prodajnu priču i prodajni koncept prema gostu.

Zdrawi Kutak