“WINE BOX” vinoteka – sve za ljubitelje vina

Vino je piće koje ima svoju dugačku povijest i zahvaljujući svojoj jedinstvenosti uspjelo je do danas održati status najomiljenijeg dodatka u svim prigodama – bilo da se radi o jelu ili zabavi – vino je uvijek u ponudi. Strastveni ljubitelji vina uvijek su u potrazi za novim, jedinstvenim vinima, ali i načinima da obogate svoje znanje o njemu – a sve to donosi vinoteka “Winebox.” Svi ljubitelji vina, ovdje će pronaći nešto za sebe. Za one koji više uživaju u mjehurićima pripremljena je vrhunska ponuda šampanjaca i pjenušaca.
Riječ je o vinima malih proizvođača, koja su odličan odabir za svaku prigodu. “Winebox” vinoteka posebnu pozornost posvetila je lokalnim vinarima, s ciljem unaprjeđivanja razvoja i promoviranja dalmatinskog naslijeđa.Osjećaju posebnosti doprinosi i vrhunska ponuda premium steakova “Why BEEF” za gurmane koji žele samo najbolje – kako u čaši, tako i na tanjuru.
U vinoteci “Winebox” u mogućnosti ste pratiti sva zbivanja i novosti, na svjetskoj i nacionalnoj razini, kao i obrazovati se o vinu ili samo naučiti više o njemu. Također nudimo savjetovanje za izradu vinskih karti, kao i trening za osoblje ugostiteljskih objekata.
Posjetite nas na adresi Papandopulova 13 u Splitu i otkrijte svoje novo omiljeno mjesto za sebe.

Vino Like