Vrsna na GAST 2019 – predstavlja čokoladne delicije

Na ovogodišnjem Gast 2019 predstavit ćemo široki spektar vlastite proizvodnje čokoladnih delicija, pod nazivom Vrsna Chocolates. Posjetitelji će moći vidjeti različite čokoladne tablice u atraktivnim kutijicama. Čokolade su posebne i po različitim posipima od kojih se ističe serija zlatnih čokolada pod imenom branda Mirakul, a obogaćena je ružinim laticama, sjeckanim kakao sjemenkama te lješnjakom, laticama različka, prave jagode. Kombiniranim stapanjem s tamnom čokoladom Mirakul čokolada jedna od je od naših dvoslojnih ili dvokomponentnih čokoladnih tablica. Druga kategorija dvokomponentne čokolade je Dark&Fruit selekcija. Osim navedenog izložit ćemo vrlo profinjene ručno rađene čokoladne praline s punilima baziranima na pravom voću i orašastim plodovima. Naime  praline su vrlo dragocjena delicija te odgovaraju profilu prodajnih mjesta kao što su specijalizirane prodavaonice, hotelierski darovi u apartmanima i sobama te kao poslovni pokloni tijekom različitih gostovanja te za blagdane ili obljetnice i sve druge vrste prigoda ili slavlja u korporativnom obliku. Također, kao posebna ponuda u selekciji ručno rađenih delicija, nalaze se i čokoladne trufle, tj. čokoladne kuglice ispunjene prirodnim punilima i posipane različitim živopisnim posipima orašastih plodova i pravog voća.

Također ćemo predstaviti pravu čokoladnu novost u Hrvatskoj. Naime u Hrvatskoj, kao jednoj od tek nekoliko zemalja zapada, u vlastitoj proizvodnji proizvodimo ručno rađenu Ruby čokolad. Radi se o čokoladi roze boje koja je dobivena posebnim postupkom obrade kakaa koji je kao tropski plod crveno-roze boje, a posebnost je i okus koji je specifičan po prisutnosti grožđastih i kiselkastih nota, no nenametljivo u sveukupnom čokoladnom okusu. Posjetiteljima će biti omogućena kupovina čokoladnih tablica u 2 kategorije proizvoda, kao Ruby Chocolate te Ruby Raspberry and Pistachio, kroz koje smo sjedinili i ojačali okus posebne Ruby čokolade. Time ćemo biti prvi hrvatski proizvođač koji nudi takvu vrstu čokolade u formi tablice na domaćem tržište, a i svrstati Hrvatsku na mapu vrhunskih čokoladnih proizvoda i delicija.

Pri posjetu našeg štanda svatko će moći kušati različite vrste naših čokolada. Nudimo široku lepezu švicarsko-belgijskih vrsta čokoladi, od tamnih, preko mliječnih te Ruby čokolade do karamelno – zlatne i bijele čokolade koje su nedvojbeno jedne od posebnijih delicija koje nudimo s pozadinom čokolade svjetskog glasa.

www.vrsna.hr