VIVA-NET d.o.o. na SAJMU GAST 2024

Viva-net d.o.o. na sajmu Gast predstavlja renomiranu i vodeću svjetsku marku Securit za područje ugostiteljske signalizacije. 

U preko 100 zemalja na svim kontinentima, više od 70 godina, proizvodi marke Securit su neizostavni dio u ugostiteljstvu kako bi istaknuli ponudu i oplemenili prostor prema idejama vrhunskih dizajnera a sve od provjerenih i kvalitetnih materijala. 

Vodeća uloga u segmentu obavezuje na stalni razvoj, praćenje trendova i inovativnost, pa tako uz provjerene korisne proizvode kao što su razne zidne, stolne, modularne ili sandwich ploče kojima se ističe ponuda flomasterima na bazi krede vrhunske japanske kvalitete, jelovnike koji prate trendove u dizajnu i funkcionalnosti, razne barijere i ostale proizvode koji pomažu u što boljem isticanju ponude, Securit nudi i veliki izbor popularnih stolnih lampi te puno drugih noviteta.

Tvrtka Viva-net se trudi već više od 10 godina dostojno predstaviti proizvode marke Securit tako da su u ponudi većine renomiranih distributera ugostiteljske opreme ali i putem gastro sajmova gdje pokušavamo dodatnim pogodnostima učiniti maksimalno atraktivnu ponudu. 

S tim u vezi, odlučili smo se za sajamski popust i iznosu 20% za sve upite i kontakte ostvarene tijekom sajma.

Veselimo se susretu na predstojećem Gast sajmu te uspješne suradnje u narednim godinama.