VITO AG – vrhunska kvaliteta jela uz uštedu ulja i novca

VITO AG tvrtka osnovana je 2001. godine u Njemačkoj, Tuttlingen. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju i prodaju uređaja za filtriranje kontaminiranih masti, ulja i ostalih medija za prženje u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu. Naša kvaliteta prepoznata je diljem svijeta te se danas naši uređaji mogu pronaći u hotelskim i restoranskim kuhinjama u preko 70 država.
VITO uređaji proizvedeni su od visoko kvalitetnih materijala, imaju dug životni vijek, a njihov dizajn omogućuje Vam lako rukovanje, a ujedno su prilagođeni svim veličinama friteza. VITO proizvodi koriste se za vrijeme rada u kuhinji kada je ulje na radnoj temperaturi i kao takvi, jedinstveni su u svijetu.
Benefiti koje ćete dobiti s VITO uređajem su: smanjena potrošnja ulja za prženje do 50%, posluživanje optimalno pržene hrane boljeg okusa, uklanjanje neugodnih mirisa u ulju, eliminiranje štetne mikročestice iz ulja te ubrzan rad u kuhinji.
Kvalitetu naših proizvoda prepoznali su brojni svjetski brandovi: Hard Rock Cafe, TGI Fridays, Ikea, Burger King, Sheraton Hotels & Resorts, JW Marriott, Holiday Inn, Hilton Hotels & Resorts, The Westin Dragonara Resort, Radisson Hotel, Armani Hotels & Resorts i dr.
Nakon brojnih sajmova diljem svijeta dolazimo i na 25. međunarodni sajam GAST 2020, gdje će se uživo demonstrirati rad VITO uređaja te smo vam za tu prigodu pripremili i posebne popuste.
Već sutra dogovorite prezentaciju VITO uređaja u vašoj kuhinji i saznajte sve o našim proizvodima. Zastupnik za Hrvatsku, Askus d.o.o.

Asksus d.o.o. – VITO AG