Vectron Systems, GAST 2018

Vectron systems i Microtec na GAST 2018: Profesionalna POS rješenja

Već više od 25 godina Vectron Systems AG iz Münster-a, Germany jedan je od vodećih proizvođača profesionalnih POS riješenja diljem svijeta. Sa našim hrvatskim partnerom, firmom Microtec sistemi iz Zagreba, te njihovom širokom servisnom mrežom, počinjemo nuditi i održavati naš proizvodni POS asortiman od sada i u Hrvatskoj.

Uz vrlo stabilnu i modernu POS Touch obitelj stacionarnih sustava od 12 i 15 inča, nudimo vam visoko  profesionalne  mobilne Vectron POS Mobile Pro 3 sustave, te moderne Vectron Mobile aplikacije za Android i IOS hardware.

Sa stabilnim i certificiranim sučeljima prema svim značajnim PMS rješenjima kao što su Micros, Protel, Infor te mnogim drugim regionalnim sustavima, Vectron je savršen za poslovanje hotela.

Sa riješenom fiskalizacijom za Hrvatsko tržište, naši POS proizvodi su pravo riješenje za moderne restorane i hotele koji žele više nego sami POS sustav.

Naš moderan i moćan online sustav izvješćivanja putem myVectron aplikacije za Android i IOS uređaje donosi vam potpuno novu razinu kontrole.

www.vectron-systems.com