URIHO na SAJMU GAST 2024

Najveća i najstarija zaštitna radionica na području RH, ustanova URIHO prati trendove i novitete u ugostiteljstvu.  Već 77 godina tržište opremamo kvalitetnom i modernom radnom odjećom prema željama i zahtjevima naših vjernih kupaca.

Osim inovativnosti i modernog dizajna, kupcima nudimo i personalizaciju proizvoda za veće narudžbe. Uz naš standardni program, na sajmu GAST predstavit ćemo novi program za kuhare i konobare koji je nastao na URIHO-vim InDU radionicama inkluzivnog dizajna u suradnji naših dizajnera sa studentima Tekstilno-tehnološkog fakulteta i studentima Studija dizajna Arhitektonskog fakulteta.

Ustanova URIHO također brine o higijeni i kvaliteti održavanja radne odjeće koju peremo, sušimo i peglamo te u dogovoru s klijetima dostavljamo na željenu adresu.

Svoj proizvodni asortiman širimo i nadopunjujemo te smo osim profesionalne radne odjeće i obuće, u mogućnosti ponuditi opremanje prostora unikatnim kovanim asortimanom. Izrađujemo kovane stolove i stolice visoke izdržljivosti, unutarnje i vanjske ograde te razne keramičke proizvode namijenjene uređenju interijera.

Kao društveno odgovorna tvrtka, ustanova URIHO već dugi niz godina vodi računa  o inkluziji, odnosno stvaranju društva jednakih mogućnosti u kojemu će osobe s invaliditetom biti važni i proaktivni sudionici. Ustanova danas zapošljava preko 500 radnika od čega više od 300 čine osobe s invaliditetom  različitih kategorija i profila.

Više informacija o našim proizvodima i uslugama možete pronaći na adresi www.uriho.hr , a zaštitnu odjeću i obuću možete kupiti u URIHO-vim dućanima u Zagrebu, na lokaciji Av.Marina Držića 1 i Derenčinovoj 25 te putem web shopa:  www.shop.uriho.hr.