Tvrtka UGO SLAVICA na sajmu GAST 2022

Essse Caffe je poznati talijanski brand za pravi espresso, kavu vrhunske kvalitete. Nastaje od probranih vrsta Arabica i Robusta kave, espresso smjesa ima pun i uravnotežen okus voćne i cvjetne arome izvrsnog izgleda i čokoladne boje.

Stvarna kvaliteta i profinjen okus obradovat će i najizbirljivije nepce.

Tvrtka Essse Caffe, 1996 god. i dobiva  službeno međunarodno priznanje u vidu: certifikat u sustavu kvalitete u skladu s UNI EN ISO 9002.
U srpnju 2002 tvrtka je dobila obnovljen Certifikat sustava kvalitete prema novom standardu ISO 9001:2000 te je obogaćen sa Sustavom upravljanja okolišem ISO 14001 i integriran sa sustavom upravljanja kvalitetom, a 2009. tvrtka slavi 30 godina od predstavljanja kvalitetnih espresso kava.

 Odgovor potječe od kraja sada daleke 1979.
“S” u većini država označava koncept filozofije u kojoj je sve usmjereno na poslovnoj  logici  Znanosti, Znanju i Specijalizaciji u espresso kavi.

Prije nego što se čak i počela  proizvoditi i prodavati  ESSSE kava od Essse Caffe SpA (bivši PACS Segafredo F. & C.) ,na osnovi predhodnih iskustava i obiteljske tradicije osnivača, započinje  znanstvena istraživanja u suradnji s Institutom za prehrambenu industriju Poljoprivrednog fakulteta,u Bologni.
Na toj osnovi, od tada je u rasponu od sirove kave do konačne pripreme u  šalici kave ,razvijen proces koji se kreće od prženja na pakiranje,skladištenje do ekstrakcije espresso kave.

Prema nama “najvrjednija imovina tvrtke” rekao je gospodin Francesco Segafredo , predsjednik Essse Kava, definirana je našim zaposlenicima i kooperantima . Tvrtka je poduzela razvojni projekt osobnog blagostanja  koji je započeo u 2008 i kontinuirano se nastavlja tijekom iduće dvije godine s posebnom pažnjom na osposobljavanju ljudskih resursa i profesionalnog razvoja istih.

Drugi projekt razvoja proizvoda je na poboljšanju slike da bude u isto vrijeme elegantan i atraktivan, u skladu sa sloganom “PASSSION”,obnavlja se  brand i ambalaža, i nakon evolucije estetske Essse kave povezane s tim značajkama utjelovljuje pravi “Espresso u Italiji”.

Kontakt:

www.ugo–slavica.hr

info@ugo-slavica.hr

https://www.facebook.com/ugo.slavica (ESSSECAFFE-HR)