Tvrtka Stanić d.o.o. na Sajmu GAST 2020 predstavlja dva nova projekta – web shop za HoReCa kupce na području Splita i dva nova brenda sladoleda Mars i Nestle

U 2020. godini tvrtka Stanić d.o.o. realizirat će dva velika projekta, koja će biti predstavljena na Sajmu GAST 2020. Riječ je o pokretanju novog kanala prodaje za HoReCa kupce, web shop-u, www.horeca.hr. Novi web shop za HoReCa kupce za sada funkcionira na području grada Zagreba i zagrebačke županije, a širenje svog obuhvata predstavit će na GAST-u. Ovaj novi prodajni kanal, koji osim kompletne izrade web stranice uključuje i logističku podršku, potvrđuje kako tvrtka Stanić ide u u korak sa svjetskim trendovima u cilju približavanja i unapređenja usluge prema krajnjim kupcima. Web stranica jednostavna je za korištenje te omogućujući sigurnu i brzu kupovinu. Svi proizvodi predstavljeni su fotografijama i detaljnim opisom. Ponudu čine vrhunski brandovi, ali i izrazito prepoznatljive te prihvaćene vlastite robne marke poput: Bakina kuhinja, Pedro, Gurman delikatesse i Buco sirevi. U ponudi su mesni, mliječni, smrznuti i ostali asortiman. Trenutnu ponudu čini preko 450 proizvoda plus i minus temperaturnog režima usmjerenih prvenstveno potrebama HoReCa kupaca. Kupcima će se pružati i svakodnevne akcije i pogodnosti uz stalno praćenje njihovih potreba i nadopunjavanja osnovnog asortimana. Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja, karticom ili gotovinom, a kupac dobiva naručene proizvode na kućnu adresu u roku 24 ili 48 sati, ovisno o terminu narudžbe. Minimalno narudžba iznosi 400 kuna, dok je dostava za narudžbe iznad 800 kuna besplatna.

Druga novost tvrtke Stanić d.o.o. je distribucija Mars i Nestle sladoleda. Naime, tvrtka Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, potpisala je ugovore za distribuciju Mars i Nestlé sladoleda na hrvatskom tržištu za 2020. g. Asortiman Stanića d.o.o. koji obuhvaća više od 4000 proizvoda vodećih svjetskih marki širi se s više od 50 različitih vrsti i pakovanja omiljene ljetne slastice čime Stanić d.o.o. postaje jedan od vodećih distributera sladoleda u Hrvatskoj. Preuzimanje distribucije Mars sladoleda, koji uključuje brendove Mars, Snickers, Twix, Bounty i M&M, ujedno je i iskorak na regionalno tržište budući da će se Mars asortiman distribuirati i na tržišta Slovenije te Bosne i Hercegovine. Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda na hrvatsko tržište potpisan je s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone). Prošireni asortiman sladoleda bit će, osim u veleprodaji i vlastitom maloprodaji, dostupan i putem web trgovine www.horeca.hr.
Stanić d.o.o. prisutan je na tržištu Hrvatske već 25 godina i jedini je nacionalni distributer prehrambenih proizvoda plus i minus temperaturnih režima za retail i HoReCa kanale, koji se trenutačno dostavljaju na više od 3700 prodajnih mjesta. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom kroz regionalne centre (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek), glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za proizvodnju i pakiranje hrane te vlastiti maloprodajni lanac na 33 lokacije diljem zemlje. U portfelju kompanije danas se nalaze neki od najvećih i najpoznatijih svjetskih i regionalnih brendova kao što su: Philadelphia, Zott, Bayernland, Rama, Imlek, Bonduelle i Amadori.

Stanić d.o.o.