Tvrtka SCORPIO d.o.o na SAJMU GAST 2024

Tvrtka Scorpio d.o.o., sa sjedištem u Rijeci, s ponosom predstavlja svoj asortiman na 28. međunarodnom sajmu GAST 2024., koji će se održati u Zagrebačkoj Areni. Protekla godina bila je obilježena intenzivnim radom i sklapanjem novih partnerstava s Premium proizvođačima, a sve s  ciljem osiguranja kvalitetne ugostiteljske opreme za predstojeću sezonu.

Scorpio je tijekom protekle godine implementirao niz noviteta u svoj asortiman proizvoda. Posebno se ističu redizajnirani Ceado profesionalni aparati, čiji smo generalni uvoznik. Ovi aparati predstavljaju vrhunac inovacija u industriji i već su privukli pažnju uglednih ugostiteljskih objekata. Oni su sinonim za vrhunsku kvalitetu, inovaciju i performanse, te predstavljaju esenciju naše predanosti pružanju najboljih rješenja ugostiteljskoj industriji.

Za posjetitelje sajma GAST 2024. pripremili smo poklone i brojne popuste. Želimo potaknuti suradnju s našim partnerima, pružiti im dodatne pogodnosti te zajedno graditi održive poslovne odnose. U protekloj godini doživjeli smo značajan napredak u prodaji, što je rezultat uspješnih partnerstava i širenja asortimana. Novi proizvodi, poput novih linija staklenih čaša ili Premium tonika, privukli su visoku potražnju, osiguravajući nam mjesto među liderima u industriji ugostiteljske opreme.

Pozivamo sve posjetitelje sajma GAST 2024. da posjete naš štand, gdje će imati priliku iskusiti vrhunsku kvalitetu i inovacije u ugostiteljskoj opremi.