Tvrtka Premis generalni je pokrovitelj 1. Međunarodnog sajma sladoleda i slastica na sajmu GAST

Novost ovogodišnjeg GAST-a je održavanje 1. Međunarodnog sajma sladoleda i slastica  čiji izlagački program obuhvaća profesionalnu i dodatnu opremu te sirovine za proizvodnju sladoleda i slastica, kao i prezentaciju aktualnih trendova u svijetu proizvodnje tih slatkih delicija. Uz to, ovaj sajam ima i edukativni karakter, pa će se sudionici i posjetitelji moći educirati i međusobno povezati tijekom raznovrsnog stručno-edukativnog programa koji uključuje profesionalna natjecanja, tečajeve i radionice.

21. Međunarodni sajam GAST 2016., vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva te tvrtke iz oblasti ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma, održat će se u Splitu od 02. do 05. ožujka 2016. godine u splitskoj Spaladium areni.

Već tradicionalno, GAST je pozicionirao se kao nezaobilazno mjesto okupljanja najznačajnijih gospodarstvenika relevantnih djelatnosti, razmjene iskustava, unaprjeđenja postojeće suradnje i sklapanja novih poslova neposredno pred turističku sezonu. Tako će među mnogobrojnim izlagačima, svoje najnovije i inovativne proizvode i usluge prezentirati Orbico, Premis, Zvečevo, PRO DG, Crown Cool, Intertekstil Stanić i mnogi drugi poznati proizvođači hrane, pića te hotelske i ugostiteljske opreme.

Uz izlagački dio, u kojem će imati priliku kušati autohtone delicije i pića iz cijele Hrvatske i inozemstva, te specijalizirane sajmove prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, vina , kave, namještaja, turizma, kao i sladoleda i slastica, posjetitelje i goste GAST-a 2016 očekuje i niz zanimljivih događanja:

  • Turistička mreža i okrugli stol “Poslovanje obiteljskih malih hotela – kako do nižih troškova i većeg profita kroz energetske uštede”,
  • Savjetovalište za energetsku učinkovitost i prenamjenu raznih objekata s ciljem njihova stavljanja u turističke namjene,
  • Dionizijana – međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića,
  • Svečana dodjela nagrada vinarima,
  • Autohtona kuhinja,
  • Natjecanje barmena,
  • Humanitarna manifestacija Poznati u kuhinji

21. međunarodni sajam GAST 2016. najbolje je mjesto na kojem će poslovni ljudi iz turističkog i ugostiteljskog sektora u pravo vrijeme imati priliku ostvariti kontakte s donositeljima odluka u svim segmentima turističke industrije, unaprijediti kontakte s postojećim klijentima i steći nove, prezentirati vlastite proizvode i usluge ciljanom tržištu te sudjelovati u velikoj medijskoj kampanji sajma GAST, kao i u zanimljivim stručnim i zabavnim programima.