Tvrtka PAN-PEK na sajmu GAST 2022 uz nove linije proizvoda

Spoj inovacije i tradicije ideja je koju uspješno slijedimo više od tri desetljeća i pretvaramo u najfinije pekarske okuse. Kontinuirano radimo na razvoju novih proizvoda i osmišljavanju novih receptura koje idu u korak s globalnim trendovima, poštujući pritom afinitete kupca i svaku namirnicu. Ovom prilikom posebno nam je drago predstaviti našu novu, „clean label“ liniju proizvoda – PAN-PEK PURE. Ona je u potpunosti rađena bez aditiva, konzervansa i bojila, a sastoji se od 4 nova kruha i 2 peciva. Uz ovakav pristup, ključan doprinos dali su i naši stručnjaci koji su osmislili recepture i dali svoj obol čineći Pan-pek Pure izvrsnim dodatkom svakom obiteljskom stolu i svakom obroku. Naša je želja kupcima pružiti još hranjiviji, još ukusniji, još zanimljiviji proizvod i vjerujemo da smo u tome uspjeli!


Uz to, jedni smo od pionira cobrandinga u pekarskoj industriji na domaćem tržištu te smo, imajući na umu kredibilitet i afinitet koji Podravka i njeni proizvodi imaju među domaćim kupcima, osmislili krafnu s Lino Lada punjenjem. Od trenutka plasmana na tržište ova krafna je apsolutni hit i bestseler među našim kupcima, usuđujemo se reći, potpuno zasluženo.

Tijekom protekle, za sve nas izazovne, godine, lansirali smo 42 nova proizvoda s kojima smo obuhvatili sve naše kategorije, a s jednakim poletom nastavljamo i u 2022. godini. U planu nam je javnosti predstaviti oko 50 novih proizvoda te ne sumnjamo da će i oni naći svoj put do krajnjeg potrošača.

Tajna uspjeha Pan-peka, osim u skladnom i profesionalnom timu, kvalitetnim proizvodima i inovativnim tehnologijama, leži i u odnosu prema partnerima i kupcima. Prema njima njegujemo individualan pristup pun uzajamnog poštovanja, cijeneći doprinos i povratnu informaciju koju dobivamo na svakodnevnoj razini.

https://panpek.hr/