Tvrtka Matić d.o.o. vodeći distributer aparata za vodu i pakirane prirodne izvorske vode na Sajmu GAST 2020

Tvrtka Matić d.o.o. osnovana je 1992. godine i danas je jedan od vodećih distributera aparata za vodu i prirodne izvorske vode pakirane u spremnike od 18,9 litara na području Republike Hrvatske. Među prvima na tržištu prepoznali smo potencijal izvorske vode. Naša misija usmjerena je na stvaranje ponude proizvoda i usluga vrhunske kvalitete usmjerene na želje i potrebe kupaca uz prihvaćanje i njegovanje najviših vrijednosti profesionalne etike na svim razinama kompanije. Svoj optimizam temeljimo na konstantnom ulaganju u znanje i profesionalni razvoj naših djelatnika, promišljenim investicijama, kao i na stalnoj modernizaciji poslovanja.
Hoteli, restorani, caffe barovi, uredi i konferencijski centri kod nas mogu dobiti potpunu uslugu dostave i održavanja. Naime, sve narudžbe potrošne robe i materijala dostavljamo u roku od 24 sata od trenutka narudžbe na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke!
Uz visoku kvalitetu vode i aparata za vodu nudimo i praktičnu, pouzdanu dostavu te održavanje. U našoj ponudi možete pronaći GORSKA vodu iz vlastite proizvodnje. Osim distribucije vode i aparata za vodu u našoj ponudi imamo i aparate za kavu gdje nudimo Jacobs Douwe Egberts Cafitesse, profesionalni sustav za ugostitelje i tvrtke ili vrhunsku aromatičnu Illy kavu za urede. S lakoćom ćemo kroz našu ponudu i usluge zadovoljiti sve profesionalne potrebe i najzahtjevnije ljubitelje kave.
Vaše poslovanje s nama možete zaokružiti i s velikim izborom strojeva i sredstava za čišćenje., kao što su usisavači, polirke, višenamjenska kolica, pribor za čišćenje, sušilice za ruke, dispenzeri.
Novost u ponudi tvrtke Matić d.o.o. su sokovnici i automati za sokove.

Matić d.o.o.