Tvrtka Kohlanta d.o.o. na Sajmu GAST 2020 predstavlja proizvode od kraljice maslina – Kalamata masline s poluotoka Peloponez

Tvrtka Kohlanta d.o.o. već 6 godina uspješno se bavi uvozom i distribucijom vrhunskih maslina i kvalitetnih maslinovih ulja iz Grčke, države kojoj je tradicionalna kultura uzgoj maslina i proizvodnja maslinovog ulja. Za Grke maslina, maslinovo ulje i drvo masline imaju povijesni i kulturni značaj te koriste sve blagodati maslina tisućama godina. Grci konzumiraju najviše maslinovog ulja po stanovniku na čitavom svijetu, tako da je nesumnjivo kako uistinu proizvode najkvalitetnija ulja.

Između brežuljaka u regiji Kalamata, na južnoj obali grčkog poluotoka Peloponeza, proizvode se najbolje masline na svijetu – kalamata masline. Kalamata masline su kraljice maslina te rastu jedino u Grčkoj. Marinirane u vinskom octu i ekstra djevičanskom maslinovom ulju, bez konzervansa, karakterističnog su i bogatog okusa, ručno brane, izuzetno cijenjene među svjetskim kuharima. Naše kalamata masline dobitnice su svjetskih nagrada, ocijenjene  najboljima od strane 150 vodećih svjetskih kuhara i 15 svjetskih kuharskih udruženja.

U ponudi imamo i zelene masline, također prve klase. To je selektirana velika maslina, izrazito mesnatog ploda, čvrste teksture i bogatog okusa, konzervirana samo u slanoj otopini bez konzervansa. Nudimo i nekoliko vrsta vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja, hladno prešanog, karakterističnog bogatog i intenzivnogh okusa. Već mala količina daje prepoznatljiv mediteranski okus. Dostupnost ulja cijele je godine po istoj kvaliteti i povoljnoj cijeni i to za HoReCa i retail asortiman!

ILIADA proizvodi su višestruko nagrađivani na svjetskoj razini, broj jedan u svijetu maslina, garantirane kvalitete, 100% prirodni te ne sadrže konzervanse. Radi se o premium proizvodima namijenjenim samo za odabrane restorane, kojima je kvaliteta namirnica na prvom mjestu.

 Radujemo se vašem dolasku na sajam GAST 2020, gdje možete probati naše proizvode, uvjeriti se u kvalitetu i dogovoriti sajamske cijene za nadolazeću ljetnu sezonu!

Kohlanta d.o.o.