Tvrtka K.G.B. iz Splita: Bazeni dobro ‘niču’ u Dalmatinskoj zagori, na otocima i splitskoj okolici

Na sajmu GASTPro predstavlja se firma sa sjedištem na Blatinama

Tvrtka K.G.B. instalacije bavi se instalacijom i izvođenjem bazenskih tehnika, kao i postavljanjem klimatizacijskih sistema. Sjedište tvrtke je u Splitu, a izložbeni salon se nalazi na Blatinama, u Šimićevoj 40.
– S radom smo u ovoj firmi počeli 2012. godine, međutim svi naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u radu u sličnim poduzećima – kazala nam je Ivana Kovačević iz K.G.B.-a.
Zanimalo nas je na kojem se području najviše traži njihova usluga.
– Posljednje vrijeme je to u Dalmatinskoj zagori, otocima i okolici Splita. Iako vjerojatno potražnja ima nešto veze s poticajima, koje dobivaju investitori za gradnju bazena, moram priznati da se s takvom vrstom financiranja rijetko susrećemo – kazala je Kovačević pa dodala:
– Turizam jednostavno traži takvu vrstu dodatnog sadržaja, svatko gradi prema svojim mogućnosti, a nekakve preporučene dimenzije su 4×6 metara. Osim početnog ulaganja, ovisno o razini dodatnih potreba cijena raste. Npr. onaj tko ne želi koristiti tablete za dezinfekciju odlučit će se na automatski sustav dezinfekcije, pa će i cijena narasti…

http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/tvrtka-k-g-b–iz-splita–bazeni-dobro–nicu–u-dalmatinskoj-zagori–na-otocima-i-splitskoj-okolici/8420