Tvrtka FRIGO FOOD na SAJMU GAST 2024

Tvrtka Frigo Food specijalizirana je za skladištenje i logistiku smrznutih proizvoda. Na međunarodnom GAST sajmu, predstavit će vam svoje specijalizirane usluge LOGISTIKE   naš sladoledni asortiman proizvođača ALGIDA  i asortiman smrznutih peciva proizvođača EDNA.

Unilever je najveći svjetski proizvođač sladoleda koji, zajedno sa svojim partnerima, razvija kategoriju sladoleda širom svijeta. Unileverovi sladoledi prodaju se u više od 40 zemalja pod nekoliko različitih domaćih imena (WALLS, ESKIMO, OLA, KIBON…). U Hrvatskoj su predstavljeni pod imenom ALGIDA. No to su isti ukusni sladoledi, gdje god se nalazili!

ALGIDA u svom bogatom asortimanu ima izuzetno jake, međunarodno poznate, brendove dostupne u raznim formatima i cjenovnim segmentima. , Unilever također nudi i globalno poznati brend Ben & Jerry’s.

Novost u sezoni 2024 je prošireni EDNA asortiman pekarskih dubokosmrznutih proizvoda.

EDNA International GmbH proizvodi i prodaje smrznute pekarske proizvode, za sve sektore u HoReCa i Bake-Off sektorima. S više od 1000 različitih pekarskih proizvoda, EDNA nudi najveći cjelokupni asortiman smrznutih peciva u Njemačkoj. Svake godine dodaje se mnogo novih proizvoda, tako da se asortiman proizvoda stalno razvija. Uspjeh EDNA proizvoda prvenstveno je određen dosljedno visokom kvalitetom. Stručno rukovanje robom, bez obzira na korak rada, kvalificirani djelatnici u svim područjima i odjelima te odabrani dobavljači u zemlji i inozemstvu jamče vrhunsku kvalitetu i sigurnost. EDNA International je certificirana prema IFS Food

Posjetite nas i uvjerite se zašto smo najperspektivnija mlada logistička tvrtka u Hrvatskoj