TVORNICA ZDRAVE HRANE na sajmu GAST 2023

Koji su noviteti koje ste eventualno već predstavili tijekom poslovanja u posljednjih godinu dana ili tek planirate predstaviti na 27. međunarodnom sajmu GAST 2023?

Ove godine ponuda naše vlastite robne marke Nutrigold šira je no ikad prije. Tu se svakako mislimo pohvaliti i velikim brojem proizvoda koji nose naziv „domaći“, a vjerujemo da će upravo to vaši posjetitelji cijeniti. Nekim pakiranjima drugačije su ambalaže, pokušavamo se prilagoditi zelenijem i održivijim poslovanju pa se nadamo će i to objeručke prihvatiti naši fanovi koji posjećuju GAST.

Hoćete li tijekom izlaganja nešto posebno istaknuti od proizvoda ili usluga za što držite da je perjanica vaše tvrtke?

Svakako će to biti naš vlastiti brand. To već radimo nekoliko zadnjih godihna na GAST sajmu i pokazalo se kao odličan poslovni model. Opet smo proširili paletu dodataka prehrani kao i prošle godine, imamo neka ekonomičnija veća pakiranja omiljenih proizvoda s naših polica, a i dosta proizvoda koji su već trend u svijetu pa će nam fokus na ovogodišnjem izlaganju biti baš na tome.

Jeste li za 27. međunarodni sajam GAST 2023. pripremili posebne aranžmane, pakete, popuste…?

Ove godine donosimo puno noviteta uz naš klasičan HoReCa program. Vjerujemo da će se tim novim proizvodima posjetitelji najviše razveseliti budući da se radi o sjajnim proizvodima koji su već trend u svijetu, a kod nas malo pomalo dobivaju svoje obožavatelje poput Kombucha i Yerba napitaka ili bezglutenskih slastica.

Je li u odnosu na proteklu godinu vaša tvrtka doživjela određene razvojne promjene, napredak u prodaji, nove proizvode, usluge koji su se na tržištu posebno istaknuli (inovacija, strukovne nagrade, visoka potražnja od strane potrošača i sl.)?

Da! Naš Nutrigold dobio je i nagradu – na ovogodišnjem tradicionalnom projektu Woman’s Choice Awards, proglašen kao najbolji brand u kategoriji zdrave hrane! Također, s našim ugostiteljskim objektom Zdravica&Kavica okušali smo se u cateringu povodom jednog eventa pa nam se to svakako čini smjer u kojem trebamo poslovati. Baš zato, nadamo se da ćemo kroz gostovanje na GAST sajmu i mi puno naučiti.