Tvornica zdrave hrane na GAST 2019 – brand zdravih bio trgovina i webshopa

Popularni brand zagrebačkih trgovina i online trgovine, Tvornica zdrave hrane, ove će godine postati dio međunarodnog sajma GAST 2019. Nastavno na brojne suradnje s hotelima i restoranima, Tvornica zdrave hrane turističkom sektoru cijele Dalmacije želi ponuditi najbolje od svojeg asortimana.

„Klasici“ poput kokosovog ulja, himalajske soli, chia sjemenki ili raznih brašna tek su dio ponude koju Tvornica planira predstaviti na nadolazećem GAST-u. Njihova robna marka Nutrigold s više od 250 proizvoda približit će zdravu hranu i drugačije namirnice (koje turisti sve više traže) svim zainteresiranim posjetiteljima, hotelima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima. Poznati kao proizvodi koji su kvalitetni, pouzdani, a također i cijenom prihvatljivi, Nutrigold će se i u sklopu 24. sajma GAST predstaviti sajamskim cijenama i popustima. Akcije 1+1, dodatni popusti na količinu i slične promocije tek su dio priče koju Tvornica zdrave hrane donosi u svoj izložbeni prostor.

Osim što je kroz godine postojanja okupila široku virtualnu zajednicu, Tvornicaje postala odgovor na prehrambene potrebe brojnih ljudi – od onih koji su alergični na gluten ili laktozu i jaja preko sportaša, koji paze na unos proteina i dijabetičara, koji moraju izbjegavati šećere i ugljikohidrate do vegana ili djece, koja ne podnose mlijeko ili orašaste plodove. S obzirom na sve veće zahtjeve posjetitelja ugostiteljskih objekata diljem Dalmacije, zasigurno će brojni turistički djelatnici doći do rješenja u suradnji s ovim popularnim brandom zdravih bio trgovina i webshopa.

www.tvornicazdravehrane.com