GAST 2017, Thermia

Thermia na GAST 2018: Europska premijera mobilnih ugostiteljskih objekata

Istinski domaći proizvod koji je u cijelosti izveden kao rezultat kreativnosti donjomiholjačkog poduzetnika i proizveden u pogonima donjomiholjačke tvrtke Thermia d.o.o.

Novi proizvod rezultat je višegodišnjeg iskustva tvrtke Thermia d.o.o. u metaloprerađivačkoj industriji. Sa ciljem unaprjeđenja pružanja kvalitete usluge u ugostiteljstvu, i praćenja svjetskih trendova mobilnog ugostiteljstva, tvrtka Thermia d.o.o. proizvela je cijeli asortiman mobilnih ugostiteljski objekata različitih mogućnosti i cjenovnog ranga pristupačnih za svakog potencijalnog korisnika, u izvedbama Economic, Optimum i Delux.

No ono što odlikuje svaku izvedbu Ariston mobilnih ugostiteljskih objekta je  iznimna elegancija, vrhunskim dizajn te funkcionalnost proizvoda koja omogućuje pripremanje objekta za usluživanje u manje od 5 minuta! Originalnost i inovativnost Aristona očituje se u automatskom otvaranju i zatvaranju krova, te uvlačenjem kotača u trup koji time postaju potpuno nevidljivi. Krov se otvaranjem pretvara u nadstrešnicu iznad cijelog objekta koja nudi veliku površinu zaštite od sunca i kiše, sam objekt je vrlo čvrst, proizveden od čelika, pocinčanog i obojenog lima, a radne ploče proizvedene su od postojanog materijala koji se lako čisti. Kad se krov otvori, ovaj mobilni objekt zauzima površinu 4,6 puta 5,4 metra s dužinom šanka od čak deset metara. Ima kapacitet hladnjaka od 1000 litara te električni priključak.

Asortiman nove linije proizvoda čini i moderno dizajnirana pečenjara za janjce, prasce i piliće koja pruža goleme mogućnosti, a zbog korištenja plina i uglja za roštilj, istovremeno daje i posebnu aromu pečenom mesu. Zahvaljujući svojem elegantnom dizajnu te izradi od najboljih materijala omogućuje pečenje čak četiri odojka i/ili janjca odjednom! Širine 1.1 metra, dužine 1.5 metara, ova pečenjara sa automatski podizanim vratima idealna je za korištenje i u vanjskim i unutarnjim prostorima!

Pozivamo sve posjetitelje sajma GAST da se uvjere u kvalitetu i funkcionalnost našega asortimana uz degustacije proizvoda pripravljene u mobilnom ugostiteljskom objektu Ariston!

http://thermia.hr/