Tekstilpromet na GAST 2019 – najveći veletrgovac tekstila u zemlji i regiji

Tekstilpromet je najveći veletrgovac tekstila u zemlji i regiji, s centrima u Zagrebu i Splitu. U ponudi od preko 30.000 proizvoda pronaći ćete asortimane 250 vodećih domaćih i inozemnih dobavljača i proizvođača, koje kupci prepoznaju i rado kupuju. Već  70 godina Tekstilpromet raste i razvija se u skladu s vremenom i opskrbljuje tržište kvalitetnim tekstilnim proizvodima, stvarajući na taj način modne trendove i potrebe. 

Uređenje poslovnog prostora, apartmana, kućanstva ili ureda, strast je mnogih ljubitelja i vlasnika interijera. Odjel kućanskog tekstila vrlo je važan segment veleprodajnih centara Tkestilprometa koji već godinama opskrbljuje najveće iznajmljivače apartmana i ostalih turističkih jedinica diljem Jadrana, ali i drugih Hrvatskih turističkih središta.

Vlastita modna marka Tekstilprometa – DOMO ima značajan udio na tržištu, dok je ponuda bijelog kućanskog tekstila ove marke poznata po opremanju apartmana, hotela i domova od 1969. godine.

Pored veleprodaje, maloprodaje i proizvodnje važan dio našeg poslovanja svakako predstavlja proizvodnja službene odjeće za sektor bankarstva, kao i opremanja hotela, apartmana, ugostiteljskih objekata, javnih ustanova (bolnice, studentski domovi), državnih institucija, te izrada radne i službene odjeće za osoblje.

Proizvodi koji će biti izloženi

Na sajmu GAST Split Tekstilpromet stavlja naglasak na kućanski tekstil, opremanje hotela, apartmana i domova. Na izložbenom prostoru prezentirati ćemo:

  • posteljni program – posteljine, plahte i jogi plahte, prekrivače, deke, poplune, jastuke
  • dekorativni program – lente za krevet, ukrasne  jastuke raznih oblika, prekrivače
  • stolni program – stolnjake, nadstolnjake, salvete
  • kupaonski program – ručnke, stope, ogrtače, papuče
  • štepani program – jastuci, popluni, nadlošci za madrac, zaštite za madrace i jastuke

Sajamski popust: -10%  popusta na sve ugovorene artikle  za vrijeme trajanja sajma

www.tekstilpromet.hr