Tehnotrade d.o.o. iz Daruvara jedan od vodećih distributera strojeva i opreme za pakiranje predstavlja se na Sajmu GAST 2020

Tehnotrade d.o.o. iz Daruvara jedan je od vodećih distributera strojeva i opreme za pakiranje te ambalažnih folija i vrećica za pojedinačna i zbirna pakiranja prehrambenih i drugih proizvoda.
Strojevi i oprema za pakiranje iz asortimana Tehnotrade najčešće nalaze primjenu u područjima vakumiranja prehrambenih proizvoda, zbirnog i pojedinačnog pakiranja termo skupljajućom folijom, omotavanja proizvoda i paleta, doziranja i etiketiranja, odnosno ambalažne zaštite i pakiranja različitih proizvoda.
Najčešći korisnici pakirnih strojeva su proizvođači prehrambenih proizvoda iz oblasti pekarske i konditorske industrije, proizvodnje sireva, mesa, suhomesnatih proizvoda i tvrtke koje se bave pripremom i distribucijom hrane. Naravno, korisnici naših strojeva su i tvrtke iz tekstilne, papirne, kemijske, metalne, izdavačke industrije, trgovačke i distributerske djelatnosti.
Posebnu novost u ponudi čine komorne sušare za sušenje voća, povrća i bilja, namijenjene manjim i srednjim proizvođačima i prerađivačima voća i povrća te strojevi za pakiranje postupcima vakumiranja proizvoda u različitim oblicima ambalaže.
Svi proizvodi iz Tehnotrade ponude zadovoljavaju stroge zdravstveno higijenske uvjete i
udovoljavaju propisima zaštite okoliša.
Kroz praćenje tržišta Tehnotrade je u stalnom razvoju ponude suvremenih rješenja u tehnološkoj zaštiti i vizualnoj identifikaciji proizvoda te racionalizaciji troškova pakiranja.
Za više informacija www. tehnotrade.eu.

Tehnotrade d.o.o.