Tech Garden na GAST 2019 – vodeći regionalni dobavljač prirodnih stabiliziranih mahovina i bilja, vertikalnih vrtova te umjetnog bilja za eksterijere

TECH GARDEN je nastao zahvaljujući novim tehnologijama te iz velike ljubavi prema prirodi i svemu što nam daje. Donosimo vam ekskluzivne proizvode od isključivo prirodnih materijala; prirodne mahovine i biljke koje ne zahtijevaju nikakvo održavanje. Usto smo i vodeći regionalni dobavljač i proizvođač stabiliziranih mahovina, bilja i cvijeća te vrhunskog dekorativnog programa istog asortimana za privatne i poslovne interijere. Naše poslovanje bazirano je na zelenoj arhitekturi te uvođenju novih trendova. Jedan dio našeg asortimana predstavljamo na Gast sajmu, a to su:

  • zidne obloge od mahovine;
  • zidne obloge koje su kombinacija islandskog lišaja i drvenih letvica;
  • zidne obloge od pluta;
  • ukrasne kugle i zidne slike od islandskog lišaja;
  • obloge za eksterijere od vrhunskog umjetnog zelenila;

Zidne obloge od mahovine i islandskog lišaja jedinstven su i dekorativan dodatak svakom interijeru. Zahvaljujući jedinstvenom ekološkom procesu stabilizacije, biljke ostaju svježe i elastične, što znači da će vaše zidne obloge zadržati svoj prirodan i svjež izgled dug vremenski period. Zidne obloge od stabilizirane mahovine i/ili lišaja (sa ili bez letvica) osvježavaju monotone interijere i unose dašak prirode u zatvorene prostore. Brojna istraživanja proteklih godina neosporno su dokazala pozitivne učinke koje boravak u prirodi ili dodatak prirodnih elemenata, u obliku raznog bilja i zelenila uopće u sterilne zatvorene prostore, ima na čovjeka.

Dodatak prirodnih elemenata u zatvorene prostore rezultira pozitivnijim emocijama koje mogu utjecati na razinu stresa, na pozitivno razmišljanje i na zdravlje općenito. Zbog toga je naše poslovanje bazirano na zelenoj arhitekturi i u vašim domovima stvaramo prave male oaze kojima ćete se rado vraćati nakon iscrpljujućeg radnog dana.
Dekorativne kugle i zidne slike jednostavni su, ali upečatljivi dodatci bilo kojem interijeru. Bezbroj je načina na koje ih možete dekorirati, a osim estetske, imaju i funkcionalnu svrhu jer mogu poslužiti kao unikatne pregrade u prostorima.


Luksuzne zidne obloge od pluta novitet su na hrvatskom tržištu. Njihova posebnost je neupitna, a pluto se, zahvaljujući svojim povoljnim svojstvima, popeo visoko na ljestvici najpoželjnijih materijala. Kao antialergijski i antibakterijski prirodni prigušivač buke, savršena je zvučna izolacija u prostoru. 100% prirodan materijal čiji je postupak obrade eco-friendly te je baziran na zelenom dizajnu, što je jedna od glavnih okosnica našeg poslovanja.
Osim stabiliziranog bilja za interijere, u ponudi je i velik broj obloga od umjetnog zelenila za vanjske prostore.

Za vrijeme trajanja sajama GAST, Tech Garden osigurao je pogodosti i popuste za sve narudžbe: za fizičke osobe 20% popusta na sav asortiman te 15% popusta za pravne osobe.

www.techgarden.hr