Team Tree – obiteljska tvrtka s vizijom

Obiteljska smo tvrtka iz Slavonije, predivnih Vinkovaca, okruženih velikim šumama. Naš proizvodni program od drva namijenjen je ugostiteljstvu, ali i osobnoj uporabi. Nudimo namještaj – stolove, stolice, klupe, garniture te drvene proizvode za serviranje i posluživanje hrane. Proizvodi su modernog dizajna i prate trendove u opremanju restorana.
Namještaj (stolovi i stolice) industrijskog su dizajna, kombinacija prirodnog drva i metala, a svi modeli su modularni i prilagodljivi svakom ugostiteljskom prostoru. Proizvodi su površinski obrađeni uljima za drvo koja imaju potrebne certifikate za primjenu u ugostiteljstvu.
Drveni proizvodi za serviranje i posluživanje hrane rađeni su ručno te je upravo zbog toga svaki unikatan. U posljednje dvije godine trend posluživanja hrane na drvenim daskama doživio je veliki rast te smo zahvaljujući tome pronašli svoje mjesto na tržištu. Društvene mreže poput Instagrama i Facebooka povezale su nas s brojnim food blogerima i restoranima s kojima smo uspostavili izuzetnu suradnju.
Nudimo i mogućnost personalizacije svih naših proizvoda, odnosno lasersko graviranje logotipa restorana na svaki proizvod.

Team Tree