Svjetski poznati brend HYDROPOOL i SEASPA na GAST 2019 – hidromasažne kade

Hydropool® je jedan od najrenomiranijih svjetskih proizvođača hidromasažnih kada i opreme. Odlikuje se patentiranim self-cleaning sustavom, jedinstvenim u svijetu hidromasažnih kada, koji Hydropool®  čini za održavanje najjednostavnijim i energetski najučinkovitijim.

Seaspa® hidromasažne kade su proizvedene s visokom kvalitetom materijala i komponenata, te pružaju apsolutnu pouzdanost, uživanje i trajnost. Kade od najkvalitetnijeg američkog akrila i vrhunski kontrolni sustavi Balboa® i Gecko® garantiraju dugotrajno uživanje u Seaspa® proizvodima.

Svi naši klijenti od nas mogu očekivati besprijekornu uslugu, od pomoći pri izboru optimalnog modela, do dostave, servisiranja i održavanja u najkraćim mogućim rokovima, te uživanja u višegodišnjem jamstvu na sve Hydropool® i Seaspa®  hidromasažne kade.

Važno je napomenuti da veliki broj Seaspa® modela imamo na lageru za isporuku odmah, te nas možete posjetiti u našem izložbenom salonu u Dugopolju. 

 Zadovoljni kupac Hydropool® i Seaspa® hidromasažnih kada možete postati putem GRENKE leasinga i plaćanje na rate putem kartica.

O svemu više kada se vidimo na sajmu. Veselimo se Vašoj posjeti.

http://www.seaspa.eu