GAST 2017, Anita Šupe, bez glutena

Subota, 04.03.: Bezglutenske kuglice i povrće skriveno u smoothijima

Poznata nutricionistkinja Anita Šupe i savjetnica zdrave prehrane Helena Jakoliš, održat će sutra, u subotu 04. 03.od 16.00 do 17.00 sati, na 22. međunarodnom sajmu GAST 2017, na Centralnom degustacijskom trgu u Spaladium areni u Splitu, radionicu “Zdravo i slasno bez glutena”. Helena Jakoliš će tom prigodom raditi slasne energetske kuglice, a Anita Šupe će pokazati kako djeci dati povrće skriveno u ukusnim smoothijima.

Kako bi pokazale da bezglutenska jela mogu biti itekako ukusna i raznolika, za posjetitelje i goste GAST-a su pripremile radionicu zdravih i slasnih delicija. Upoznajte svijet zdrave i slasne hrane bez glutena, informirajte se o nutritivnim vrijednostima namirnica te iskoristite popust na knjige “Zdravo i slasno bez glutena” i “Istine i laži o hrani”.

Osim toga, s Helenom i Anitom zainteresirani se mogu družiti već od 12.00 sati na štandu Enzite gdje će imati priliku upoznati vrhunske aparate i potražiti savjete o pripremi hrane.

12.00-15.00 Enzita štand – promocija knjiga i druženje uz vrhunske aparate.
16.00 -17.00 Radionica Zdravo i slasno bez glutena – pripremamo više vrsta slasnih energetskih kuglica i hranjivih ukusnih smoothija.

Za sve posjetitelje radionica je besplatna. Veselimo se vašem dolasku!