Stolarija Verdi na GAST 2019 – tvrtka za unutarnje i vanjsko opremanje objekata

Stolarija  VERDI je obrt za stolarsku djelatnost s više od 20 godina iskustva u proizvodnji i ugradnji vanjske i unutarnje drvne stolarija, stepeništa  i namještaja .   Pružamo usluge kompletnog unutarnjeg opremanja objekata  namještajem po mjeri, sve  po željama i zahtjevima kupaca.

 Naglasak je na kvalitetnoj izradi i individualnom pristupu svakom klijentu.   Nudimo  široki proizvodni asortiman po najvišim zahtjevima tržišta.

Specijalizirani smo za  proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drva i upravo je inzistiranje na ručnom radu ono što nas razlikuje od ostalih. Svakim komadom drveta, vizijom dizajnera i dodirom marljivih majstorskih ruku pokušavamo opravdati filozofiju koju slijedimo.

Također, osim od prirodnog drva, izrađujemo namještaj i od modernih pločastih materijala poput  oplemenjene iverice, furniranih  ploča, akrilnih ploča,  MDF-a, i to  u svim bojama,  a sve prema  dogovoru s klijentom.

Završna obrada drva također ostaje na Vama pa tako nudimo mogućnost završne obrade uljem te poliuretanskim i vodenim lakovima u visokom sjaju ili u mat izvedbi.

Kako bi tržištu ponudili kvalitetan proizvod vodimo brige da se u naše proizvode ugrađuje kvalitetan okov.

Stil namještaja prilagođavamo Vama. Proizvodimo sve od tradicionalnog do modernog namještaja, prilikom čije izrade koristimo i materijale poput metala, stakla i smole, sve prema Vašim željama.

U našem asortimanu nudimo kuhinje, spavaće i dnevne sobe, vrata, blagovaone, stepenice, uredski namještaj, namještaj za hotele, restorane i sakralne objekte. Ukratko, nudimo kompletno unutarnje uređenje prostora.

www.stolarija-verdi.hr