Sportski veterani i glazbenici kuhaju na humanitarnoj reviji za udrugu Most

Već tradicionalna, ove godine jubilarna, 25. humanitarna revija “Poznati u kuhinji” održat će se u subotu, 29. veljače od 11:00 do 12:30 i na njoj će kuhače, uz pomoć renomiranih kuharskih imena, odmjeriti poznata lica iz javnog života, a sav prihod bit će doniran udruzi Most.

Ove godine kuharske kape i pregače obući će veterani Hajduka Denis Putnik, Vlatko Đolonga i Darko Miladin, fizioterapeut Hajduka Domenico Sisgoreo, bivši rukometni reprezentativac Drago Vuković te članovi splitskog benda Dalmatino – Zdravko Sunara i Ivo Jagnić.

Od prvog dana svog postojanja, sajam GAST ima i humanitarni karakter, pa svake godine jedan od atraktivnih događaja s jednako atraktivnim sudionicima, posveti onima koji su na bilo koji način ugroženi u hrvatskom društvu i kojima je pomoć najpotrebnija.

Splitska udruga Most već godinama skrbi o beskućnicima te kroz svoje prihvatilište pomaže ljudima koji nemaju vlastiti krov nad glavom i čije su teške sudbine dovele do toga da im je potrebna pomoć dobrih ljudi i društva.