GAST 2016 Dalmacijavino partner

Partner GAST-a 2017: Dalmacijavino s redizajniranim izgledom svojih proizvoda

Obnovljeno, osuvremenjeno i restrukturirano Dalmacijavino, ovogodišnji je ponosni sponzor 22. međunarodnog sajma GAST 2017 gdje će predstaviti bogat asortiman svojih starih i novih proizvoda, među kojima su i već etablirani brendovi na hrvatskom i inozemnom tržištu. Istodobno, predstavit će i novi, redizajnirani izgled svih proizvoda koji će odražavati tradiciju Dalmacijavina i povezanost s Dalmacijom.

Dalmacijavino s dugogodišnjom tradicijom je poduzeće registrirano za proizvodnju pića; poljoprivrednu proizvodnju, usluge kontrole kakvoće i količine robe, trgovinu na veliko i malo, uvoz i izvoz svih vrsta prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, ugostiteljske usluge, cestovni i pomorski promet te skladištenje.

Dalmacijavino Split najpoznatije je po svom proizvodnom programu koji obuhvaća jaka alkoholna pića, vina, bezalkoholna pića i ocat. Na regionalnom tržištu Dalmacijavino prepoznato je kao vodeći proizvođač poznat po svojim kultnim pićima kao što su: Pipi, Orela, limunada Hajduk, Drniški merlot, vino Kaštelet, vino Pelješac, liker Dioklecijan, Amaro, travarica, vodka Moskva i mnoga druga.

www.dalmacijavino.hr