Sisačko-moslavački gospodarstvenici na sajmu GAST 2014

HGK Županijska komora Sisak osmu godinu zaredom organizira zajednički nastup gospodarstvenika Sisačko-moslavačke županije na splitskom sajmu GAST. Ovogodišnji 19. Međunarodni sajam GAST održava se od 5. do 9. ožujka 2014. godine na splitskom Žnjanu.

 

HGK ŽK Sisak i Sisačko-moslavačka županija financijski će poduprijeti sudjelovanje gospodarstvenika s područja županije na sajmu.

 

 

gast

Sajam GAST je ključno mjesto susreta brojnih proizvođača i trgovaca iz djelatnosti prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, prepoznat u poslovnim krugovima kao mjesto ugovaranja logistike za turističku sezonu. Sajam GAST objedinjuje niz specijaliziranih sajmova kao što su Sajam prehrane, Sajam pića, Sajam hotelske i ugostiteljske opreme, Sajam vina – Dionizijana, Sajam kave, Sajam namještaja – Furnitura, Sajam za turizam – Saturn, Gast around the world te Sajam razvojnih agencija.

 

Detaljnije informacije o sajmu GAST 2014 možete pronaći na www.gastfair.com. Ukoliko ste zainteresirani za nastup na sajmu GAST pošaljite prijavnicu (u pratećim dokumentima) na fax: 044/521-531 ili e-mail: mdragojevic@hgk.hr. Za sve ostale informacije obratite se u ŽK Sisak, Mladen Dragojević, telefon: 044/521- 518.