Saznajte kako spavati kao na oblaku – Protex perjara

Obrt Protex aktivan je od 1992.g. i ima bogato iskustvo u raznim granama tekstilne industrije, a od 2004.g. specijalizirali smo se na pernatu posteljnu galanteriju. Usluge našeg obrta su:
– Proizvodnja kvalitetnih i luksuznih jastuka od perja u svim veličinama i raznim kakvoćama punjenja.
– Proizvodnja kvalitetnih i luksuznih popluna od perja u svim veličinama i raznim kakvoćama punjenja.
– Održavanje pernatih jastuka i popluna koje se sastoji od: Regeneracije (pranja perja) u rinfuzi; Pripreme novog inleta (ovojnice); Punjenje prema želji i potrebama klijenata (uz nadopunu novim perjem).
Većina naše prodaje odvija se preko naše mrežna stranice perjara.com, no od kupaca često dobivamo upite da li našu robu mogu pogledati u trgovini. S obzirom na to da se svaki naručeni proizvod izrađuje po narudžbi naše robe nema u trgovačkoj mreži pa želimo iskoristiti nastup na Sajmu GAST 2020 kako bi se potencijalni kupci upoznali s našim asortimanom.


Zdravlje je sve. Sve više se okrećemo prema zdravim i prirodnim proizvodima, a zdravo okruženje i prirodni materijali glavna su pretpostavka za ugodan san i pripremu za novi dan koji nas čeka. Naši proizvodi su u potpunosti prirodni, vanjska ovojnica je od 100% pamučnog platna i ispuna od perja i paperja garancija su dobrog sna što potvrđuju mnogobrojne pozitivne recenzije, pisma zahvale i svakodnevni telefonski pozivi naših stalnih i novih kupaca. Uz spomenuto nudimo i savjetovanje pri odabiru novog jastuka i popluna, sve prema pojedinim željama i potrebama kupca, a isto se odnosi i na turistički sektor gdje se sve više traže prirodni i kvalitetni proizvodi, pogotovo u višoj kategorizaciji. Za vrijeme trajanja sajma GAST izložit ćemo luksuzne pokrivače i jastuke u raznim veličinama i izvedbama te ponuditi posebno prodajnu ponudu po sniženim cijenama. Uz sve to kod nas možete dobiti sve informacije vezane uz pernat jastuke pokrivače, bilo da trebate nove ili želite obnoviti svoje sadašnje.

Obrt Protex