Remaris na GAST 2019 – sustavi za ugostiteljstvo

Na hrvatskom tržištu rada je trenutno najveći izazov naći radnu snagu u strukovnim djelatnostima, a obzirom da smo turistička zemlja takav izazov se najviše manifestira na sektor ugostiteljstva. Remaris je odavno prepoznao taj izazov te neprekidno razvija sustave kojima je svrha upravo da olakšaju izazove s kojima se susreće moderno ugostiteljstvo.

Uvođenjem tehnologije u radne procese može se značajno podići razina kvalitete usluge u ugostiteljskom objektu te znatno ubrzati radni proces i povećati obujam prodaje. Ništa manje bitno, uvođenje tehnologije djelatnike u ugostiteljskim objektima čini zadovoljnijima.

Remaris predlaže nekoliko inovativnih rješenja;

  1. Ručni terminali za zaprimanje narudžbi i naplatu

Ručnim terminalima osiguravamo da je Vaš gost brzo uslužen te da je njegova narudžba u pripremi prije nego je osoblje uopće došlo do šanka ili kuhinje uz točniju i direktniju komunikaciju konobara i osoblja za pripremu hrane i pića. . U ponudi su dvije varijante uređaja i softvera; svjetski poznati brend Orderman te Remaris Table Master razvijen na Android platformi.

  • Upravljivi kuhinjski ekran- Remaris kitchen master

Ekran je namijenjen kuhinjama i drugim mjestima izdavanja hrane i pića  te omogućuje dvosmjernu komunikaciju s osobljem te točno praćenje narudžbi od zaprimanja do izdavanja. Za kasnije analize  dostupne su statistike rada kuhinje.

  • Mobilna alikacija „Daavaj“

Radi se o aplikaciji za naručivanje i pozivanje osoblja sa stola. Vrlo je jednostavna za implemetaciju u samom objektu, a omogućava da objekat unutar aplikacije ima višejezični cjenik sa slikama hrane i pića. Osoblje narudžbu dobiva direktno sa stola na svoju Remaris blagajnu.

Uvođenje tehnologija u radne procese postaje nužno kako bi održali korak s konkurencijom na tržištu i kako bi se uspješno nosili s izazovima koji se pojavljuju primarno u sektoru ugostiteljstva a zatim i u ostalim sektorima. Ne odgađajte investicije u tehnologije jer tako samo propuštate zaradu!

Posjetitelji Gasta Sajma ostvaruju 12% popusta na usluge i 7% popusta na proizvode na Remaris izložbenom prostoru u Spaladium Areni .

Stručni tim Remarisa Vam stoji na usluzi za savjetovanje i pomoć pri uvođenju novih tehnologija u Vaše poslovanje.

www.remaris.com