Rebus d.o.o. na Sajam GAST dolazi s jedinstvenim proizvodom – Engasco stolom grijalicom

Rebus d.o.o. tvrtka je sa sjedištem u Splitu čije se poslovanje bazira na tri segmenta: pakirani led-Rebus led, proizvodnja samoposlužnih ledomata-IceRebus te proizvodnja i distribucija HoReCa opreme – Rebus systems, s posebnim naglaskom na stol-grijalicu pod brandom Engasco.
Upravo je Engasco jedinstveni proizvod koji želimo istaknuti, a koji objedinjuje luksuz stola i funkcionalnost grijalice. Engasco je prepoznat kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, a na sajmu GAST bit će predstavljena posljednja inačica stola plasirana 2019. godine s brojnim preinakama, koje povećavaju funkcionalnost i kvalitetu ovog proizvoda. Pored toga u segmentu samoposlužnih ledomata branda IceRebus unaprijedili smo sustav plaćanja i komunikacije na ledomatu CRO 450 te smo pokrenuli franšizni oblik poslovanja. Trenutno tražimo partnere koji će biti nositelji IceRebus franšize.
Engasco i Icerebus su zapravo ono što naš ponudu razlikuje od drugih te nas čini prepoznatljivim na tržištu.
Naime, kao jedini europski proizvođač samoposlužnih ledomata podigli smo kapacitete proizvodnje te proširili franšiznu mrežu, a naša kvaliteta prepoznata je diljem svijeta, što potvrđuje i posljednja isporuka za Argentinu. Engasco se pak iskristalizirao kao must have proizvod, a Rebus system smo obogatili novom lepezom proizvoda, koja pokriva sve potrebe u HoReCa segmentu.
Pored toga istaknuli smo se kao tržišni lider u proizvodnji i distribuciji pakiranog leda s brojnim renomiranim partnerima: INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d., CRODUX DERIVATI DVA d.o.o., LUKOIL CROATIA d.o.o., KONZUM PLUS d.o.o., ROTO DINAMIC d.o.o., SPAR HRVATSKA d.o.o., TOMMY d.o.o., STUDENAC OMIŠ d.o.o., BAKMAZ d.o.o., DJELO d.o.o., VICTA d.o.o., ACI d.d., VALAMAR RIVIERA d.d., DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA d.o.o. i brojni drugi. Pakirani led distribuiramo na području cijele Hrvatske iz tri velika distributivna centra u Splitu, Rijeci i Zagrebu te smo u potrazi za novim partnerima.
Za vrijeme sajma odobravamo 10% popusta na Engasco stol-grijalice kao i na asortiman infracrvenih grijalica.

Rebus d.o.o.