RATTAN SEDIA na SAJMU GAST 2023

Proizvedeno da traje – slogan je koji nas godinama vodi kroz proces razvoja, te tako jasno prikazuje viziju i misiju kojima težimo. Vođeni tom dinamikom, u proteklih godinu dana smo kreirali novu kolekciju namještaja i razvili novi sistem pergola tendi, što ćemo na odgovarajući način predstaviti i na 27. međunarodnom sajmu GAST 2023.

Naša nova kolekcija namještaja Opletti je izrađena prema evropskim standardima i potrebama modernog tržišta. Riječ je o kolekcijama koje se skladno mogu izraditi kao standardno sjedenje (stolice), visoko sjedenje (barske i polubarske stolice), te nisko sjedenje (fotelje, dvosjedi, trosjedi, uglovi). Prilikom izrade smo kao i svaki put koristili isključivo visokokvalitetne materijale koji osiguravaju kvalitet, udobnost i što je najvažnije – dugotrajnost.

Novi sistem pergola tendi namijenjen je za natkrivanje kako privatnih tako i ugostiteljskih objekata. Karakterišu ga niža cijena, brza i jednostavna montaža, lakši profili (lakši transport, skladištenje i manevrisanje), a ujedno je i vizualno privlačan/dopadljiv sistem (skriveni šarafi, nježne linije), sa mogućnošću izrade pergole po željenim dimenzijama i specifikacijama.

Iz standardne ponude izdvajamo još i WPC decking, podnu oblogu namijenjenu za vanjske bašte. Decking kao kombinaciju drveta i plastike karakterišu dugotrajnost, protukliznost i generalna otpornost na vanjske utjecaje. Osim korištenja u svrhu podnih obloga, svoju primjenu nalazi i u izradi klupa, šankova, ograda, mostova, planinskih kućica.

Za sve posjetioce obezbijedili smo sajamski popust na izložbene artikle. Vidimo se!