Generalni sponzor sajma GAST 2024: PROVIDER SERVICE – Noviteti za nadolazeću sezonu

Provider Service d.o.o. je tvrtka koja se bavi veleprodajom i distribucijom sitnog ugostiteljskog i kuhinjskog inventara za HoReCa tržište u Hrvatskoj, sa sjedištem u Solinu i prodajno-skladišnim prostorima u Splitu i Zagrebu. U našem asortimanu možete pronaći proizvode od porculana, stakla, plastike, drva, tekstila itd. odnosno tanjure, čaše, pribor za jelo, lonce, kuhinjska pomagala, barsku opremu, hotelski program i sve ostalo potrebno za opremanje svih vrsta ugostiteljskih objekata. Radi se o visokokvalitetnim proizvodima namijenjenima za redovnu primjenu u hotelima, restoranima, barovima, noćnim klubovima, kampovima, fast food objektima itd.

Jedan smo od najvećih dobavljača navedenih proizvoda na hrvatskom tržištu i radimo s renomiranim svjetskim proizvođačima, od kojih navodimo samo najvažnije: Steelite, Cambro, Churchill, Porland, Cookplay, Cosy & Trendy, Baldassare Agnelli, Sola, Luigi Bormioli, Spiegelau, Riedel, RCR, Leerdam Crisal Glass, Tablecraft, Lacor, Utopia, Hendi, Pinti inox, Robert Welch, Bar Professional, Assheuer&Pott, Hamilton Beach, Vema, Vista Alegre.

Na sajmu GAST 2024 u Zagrebu planiramo izložiti široku lepezu naših proizvoda, uključujući novitete za nadolazeću sezonu sljedećih brandova:

NOKTE – elegantni i praktični buffet asortiman za hotele više i visoke kategorije, Palma de Mallorca Španjolska

COSY & TRENDY – porculan i keramika u trendu za ljeto 2024., Belgija

COOKPLAY – inovativni dizajnerski brand porculana i pribora za jelo, Bilbao Španjolska

ONIS – novi brand vrhunskih barskih čaša, Leerdam Crisal Glass Nizozemska