PRO-DG – svjetski brendovi u hotelima i restoranima

Posljednjih 20-tak godina, PRO-DG je vodeći ovlašteni distributer proizvoda za ugostiteljstvo, slastičarstvo i pekarstvo na području Republike Hrvatske i regije koji svojim profesionalnim klijentima nudi široku paletu različitog proizvodnog asortimana renomiranih europskih i svjetskih brendova.

Ove godine izlagač na sajmu GAST 2016. godine, kao vodećem gastronomskom i turističkom događaju u Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva i oblasti ugostiteljstva, tvrtka PRO-DG pozdravlja održavanje 1. sajma sladoleda. Tom prigodom ima priliku prezentirati sladolede i slastice namijenjene i prilagođene hotelima i restoranima te potencijalnim klijentima predstaviti drukčiji pristup izrade i ponude sladoleda i slastica od onog koji se koristi u klasičnim slastičarnama.

Tome u prilog posebno idu činjenice o sve boljim turističkim pokazateljima i širenju turističke industrije, osobito na području Splita i Dalmacije, što je dovelo do ubrzanog razvoja hotelskog turizma i porasta broja različitih restorana sa sve zahtjevnijom gastronomskom ponudom. Stoga, PRO-DG prati trendove i svojim vjernim klijentima nudi upravo ono što im je potrebno u određenom segmentu pozicionirajući se kao pouzdan dobavljač kvalitetnih proizvoda.

PRO-DG profesionalnim slastičarima, pekarima i ugostiteljima nudi bogat asortiman proizvoda koji uključuje arome za sladoled, slatko vrhnje, emulgatore, margarine za lisnato tijesto, čokolade za glazure, kreme za sladolede, smjese za kolače, preljeve za sladolede, topinge, čokoladna punjenja i kreme, voćna punjenja, margarine za kolače i za kreme, arome za kolače, boje za sladoled i kolače, želatine, ambalažu za torte i kolače, vrhnje za kuhanje, marmelade, ticino masu, glazure za kolače…

Svi proizvodi tvrtke PRO-DG dobavljivi su izravno sa skladišta u Hrvatskoj, a više informacija o svemu na www.pro-dg.hr.