Prime Client Consulting na sajmu GAST 2023

Ugostitelji napokon mogu odahnuti uz novi proizvod iz tvrtke Monri Payments – mobilne terminale za konobare koji kombiniraju blagajnu i naplatu karticama u jednom uređaju

Ovaj inovativni uređaj konobarima omogućuje i uzimanje narudžbe i izdavanje računa, a gostu plaćanje karticom izravno sa stola. Gosti tako više ne čekaju na plaćanje, donošenje dodatnih uređaja ili pak pretipkavanje iznosa za naplatu. Time se smanjuju greške, ali i povećava zadovoljstvo klijenta. 

Monri, koji razvija Remaris i Smart rješenja za ugostitelje, ovim je proizvodom osigurao potpunu sigurnost plaćanja zahvaljujući korištenju najnovijih tehnologija enkripcije i zaštite podataka. Tvrtka je regionalni leader u segmentu plaćanja, a u Hrvatskoj je u 2022. godini obradila svaku petu kartičnu transakciju. 

Nakon što je Monrijev SinglePOS postao standard kartične naplate u svim većim trgovačkim lancima, u poslovanje ga uvodi i ugostiteljski sektor. Novi mobilni terminal praktičnije je rješenje za bilo koju uslužnu djelatnost kojoj ne odgovara imati isključivo jedno mjesto za naplatu kartica. 

Osim plaćanja karticama, ove godine traže rješenja za brojanje i provjeru euro kovanica i novčanica. Ne propustite isprobati uživo sve Monrijeve proizvode na međunarodnom sajmu GAST 2023., gdje će vam ih prezentirati Monrijev zastupnik Prime Client Consulting, i odaberite najbolji za svoje poslovanje.