Predstavljanje hrvatskih drvoprerađivača i proizvođača delicija na 20. Međunarodnom sajmu GAST i 10. sajmu Furnitura u Splitu

U Splitu se od 04. do 08. ožujka 2015.godine održava 20. međunarodni sajam GAST koji predstavlja ključno mjesto susreta brojnih proizvođača i trgovaca iz djelatnosti prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, a prepoznat je u poslovnim krugovima kao mjesto ugovaranja logistike za turističku sezonu, proširivanja baze podataka poslovnih kontakata, upoznavanja s novim trendovima gastro industrije, prezentacije proizvoda na ciljanom tržištu, te medijske kampanje.

 

Na sajmu će se već tradicionalno predstaviti i hrvatski proizvođači visokokvalitetnih delicija i pića okupljeni ispred Hrvatske gospodarske komore u cilju povećanja potrošnje hrvatskih nacionalnih proizvoda i promocije istih prije službenog početka turističke sezone . Na 150m2 svoje proizvode izložit će 30 subjekata u poslovanju hranom iz cijele Hrvatske.

 

Sajam GAST vodeći je gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj, te nezaobilazno mjesto okupljanja gospodarstvenika relevantnih djelatnosti i sklapanja poslova neposredno pred turističku sezonu na atraktivnom rastućem turističkom  tržištu Hrvatske

 

Ove godine na 1.000 m2 predstavit će se 30 tvrtki proizvođača namještaja i proizvoda od drva na međunarodnom sajmu Furnitura koji se održava po 10. puta a Hrvatska drvna industrija se predstavlja u okviru nacionalnog projekta Drvo je prvo i organizaciji HGK od 2008. – 2014. godine; sedam puta uzastopno.

 

Sajam Furnitura predstavlja najznačajnije proizvođače i distributere namještaja i ostalih proizvoda iz sektora drvne industrije te je mjesto susreta profesionalaca iz ove domene na kojem se promoviraju nova dizajnerska rješenja, materijali i globalni trendovi u izradi namještaja i opremanju interijera, uz stručno popratna događanja. Tržišno sajam pokriva regiju; Hrvatsku s naglaskom na cijelu Dalmaciju, BiH, Crnu Goru.. Tvrtke koje su izlagale na sajmu Furnitura ostvarile su mnoštvo kontakata, predstavile svoje nove proizvode te našle prodajne kanale. Na sajmu je izražen i direktan doticaj sa kupcima.