Predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović pokrovitelj sajma GAST 2014

 

Predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović prihvatio je pokroviteljstvo  na 19. Međunarodnom  sajmu  GAST 2014., koji će se održati od 5. do 9. ožujka 2014. godine u Splitu.

„S osobitim zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad ovim sajmom koji se smatra kvalitetnim uvodom u pripremu za nadolazeću turističku sezonu, jer na  jednom mjestu okuplja  najznačajnije proizvođače, državne institucije i srodne struke koje plasiraju proizvode, ideje i informacije o raznovrsnoj turističkoj  ponudi.  Uvjeren sam , što je možda i najvažnije, da će ovaj skup brojnim posjetiteljima na najbolji način predstaviti grad Split kao gospodarsko, kulturno  i turistički razvijeno središte  Splitsko dalmatinske županije.“, istaknuo je predsjednik Republike Hrvatske, prof.dr.Ivo Josipović.

Predsjednik Republike Hrvatske je zaželio organizatorima tvrtki Sajam Split uspjeh u organizaciji te pružio  podršku uvjeren da će ovogodišnji GAST 2014. svojim bogatim stručnim i konferencijskim programom pružiti priliku za razmjenu stručnih  iskustava s izlagačima iz raznih zemalja.