GAST 2017

Ministarstvo poljoprivrede pokrovitelj je 22. sajma GAST 2017

Ministarstvo poljoprivrede RH potvrdilo je pokroviteljstvo nad 22. međunarodnim sajmom GAST 2017. Odluku o tome donio je ministar Tomislav Tolušić.

Prije ministarstva poljoprivrede, pokroviteljstvo je prihvatilo i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Tradicionalni, 22. međunarodni sajam GAST održat će se od 01. do 04. 03. 2017. godine u splitskoj Spaladium areni.

Sajam GAST kao vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj i regiji, nezaobilazno je mjesto okupljanja gospodarstvenika različitih djelatnosti vezanih uz obogaćivanje turističke ponude Dalmacije i Hrvatske, razmjene iskustava, unaprjeđenja postojeće suradnje i sklapanja novih poslova neposredno pred turističku sezonu na rastućem turističkom tržištu. Istodobno, GAST 2017 je i mjesto na kojem poslovni ljudi iz turističkog i ugostiteljskog sektora imaju priliku ostvariti kontakte s donositeljima odluka u svim segmentima turističke industrije, unaprijediti kontakte s postojećim klijentima i steći nove, prezentirati vlastite proizvode i usluge ciljanom tržištu te sudjelovati u velikoj medijskoj kampanji sajma GAST, kao i u zanimljivim stručnim i zabavnim programima.

Svoj međunarodni karakter GAST je stekao kroz višegodišnje sudjelovanje izlagača iz niza zemalja: Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Italije, Njemačke, Austrije, Belgije, Srbije, Indonezije,  Poljske i Hrvatske.

www.mps.hr