PIK Vrbovec na GAST 2020: Vaš pouzdani gastro partner

PIK Vrbovec vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja svake godine bilježi rekorde u količini proizvedenih i prodanih proizvoda. Proizvodni asortiman PIK-a podijeljen je na svježe meso i mesne prerađevine, a unutar ovih grupa duga je lista proizvoda koji svakodnevno ispunjavaju očekivanja potrošača. PIK-ove šunke, mortadele, trajne kobasice, Piko, PIK naresci i svježe pakirano meso su zahvaljujući svojoj vrhunskoj kvaliteti i povjerenju potrošača u svom segmentu tržišni lideri, a čitav asortiman kontinuirano se obogaćuje novim proizvodima.

PIK Vrbovec posljednjih se godina razvio u pouzdanog logističko-distributivnog partnera i prepoznao važnost distribucije u HoReCa segmentu, gdje je osim kvalitete i cijene proizvoda od iznimne važnosti i service level. Uz prilagodbu asortimana za turističke objekte PIK pruža i uslugu distribucije za partnere te osigurava visoki nivo ove usluge zahvaljujući kojem se kompanije u svakom trenutku mogu pouzdati u neometano odvijanje svog poslovanja. PIK je kompanija koja postavlja trendove u mesnoj industriji te je upravo zbog toga prepoznata kao benchmark u cijeloj regiji. Ova pozicija može se zahvaliti kontinuiranim ulaganjima no jednako tako i neprestanom osluškivanju potreba i zahtjeva tržišta.

Potrošači danas sve više preuzimaju brigu o svom zdravlju, stoga proizvodi pod brandom PIK ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli od 25%. PIK će tako na ovogodišnjem GAST sajmu predstaviti svoju ponudu koja nudi dodanu vrijednost partnerima i krajnjim potrošačima. Također, svi posjetitelji moći će kušati proizvode PIK Vrbovca u zanimljivim i ukusnim kombinacijama.

PIK Vrbovec