Partner sajma GAST 2024: Hausbrandt kava – Umjetnost u šalici sada dostupna u praktičnim Epica® kapsulama

Ako ste ljubitelj kave, već ste vjerojatno upoznati s Hausbrandtom kavom. Umjetnost u šalici Hausbrandt kave započela je davne 1892. godine u Trstu, a danas spajanjem moderne tehnologije i tradicionalne recepture Hausbrandt nastavlja pržiti kavu koja se prodaje diljem svijeta.

Napredna Epica®  kapsula s dvostrukom komorom jamči maksimalnu higijenu i čuva miris svježe mljevene kave. Epica® kapsule su Hausbrandtove patentirane kapsule, kompatibilne isključivo s Hausbrandt Multicaps Deluxe i Line aparatima. Epica® kapsule sadrže 7 grama mljevene Hausbrandt kave.

Samo uključite aparat i umetnite kapsulu za uvijek najsuvremeniji espresso, bez mogućnosti pogreške. Zahvaljujući jednostavnosti sustava i unaprijed programiranim gumbima, nekoliko jednostavnih koraka dovoljno je za posluživanje duge ili kratke kave. Epica® kapsule je najbolje koristiti u uredima, u Lounge prostorima, u restoranima, na eventima i na konferencijama.

Hausbrandt Multicaps Deluxe i Line aparati su nastali u suradnji s Capitani proizvođačem aparata. To su aparati za kavu i pića, dizajnirani i proizvedeni u Italiji.

Svojim elegantnim i kompaktnim dizajnom, dizajnirani su kako bi jamčili izvrsnu ekstrakciju, što povećava aromu i organoleptičke karakteristike kave, zahvaljujući i patentiranom sustavu Epica®.

Hausbrandt Multicaps Deluxe, osim što jamče izvrsnu estrakciju, omogućuju opskrbu toplom vodom i parom kroz mlaznicu dozatora tople vode i parnu mlaznicu s regulacijom tlaka te u sebi sadrže podesivi držač šalice, grijač šalica, manometar i uklonjivi spremnik za vodu od čak 4,5 litre.

Hausbrandt kava je ponosna na niz priznanja i certifikata koji potvrđuju dosljednu kvalitetu i profesionalnost svih uključenih u proizvodnju. Dobitnica je Certifikata za vrhunsku kvalitetu kave od strane ugledne Accademie Patisserie Master u Italiji. Također se može pohvaliti certifikatom i priznanjem za dugogodišnju, dosljednu visoku kvalitetu i prezentaciju kave, što je posebno priznato od strane ugledne Accademia Veneziana del Caffe u Italiji.

https://ribili.hr/