Partner sajma GAST 2023: Bobis – tradicija okusa koja nas spaja preko 70 godina!

Od svoga osnutka 1949. godine pa do danas, ova je pekarsko-slastičarska kuća postala sinonim za tradiciju, kvalitetu, slatke delicije i mjesto na kojem počinjete dan uz mirise svježe ispečenoga kruha ili kakvih drugih pekarskih proizvoda. Split je rastao, razvijao se, mijenjali su se trendovi, odgajale se generacije, ali ono što je svima zajedničko jest da su u sjećanja Dalmatinaca utkane brojne uspomene vezane za Bobis i njegove delicije.

Put od izrade, pečenja ili zamjesa, do vašeg stola isprepleten je pomnom obradom i pažljivo biranim sastojcima umiješanim po starim recepturama naših baka i djedova. Prateći razvoj moderne tehnologije, ulagali smo u nova postrojenja u proizvodnji, pažljivo pritom čuvajući duh drevnoga Splita u našim proizvodima te okuse i mirise koje pamtimo iz ranih dana našega djetinjstva. Naša je misija očuvati gušte domaće tradicije uz konstantno ulaganje kako u nove tehnologije tako i u najviše standarde proizvodnje.

Zajedno smo unaprijedili našu proizvodnju te su okusi baguettea, croissanta i „Didova kruva“ bolji no ikad. Naša vrhunska tehnologija rezultirala je izvrsnim zajedničkim radom i bogatom paletom proizvoda koji se temelje na tradicionalnim, iskušanim, starim receptima na kojima su odrastale generacije. Veliki dio našega asortimana čine i svježi lisnati proizvodi, kremasti kolači i torte koji su nadaleko pronijeli glas o „Bobisu“ svojim pomno biranim najkvalitetnijim sastojcima, ali i čajna peciva i pakirani proizvodi koji mirisima i okusom podsjećaju na dane djetinjstva. Pomno pratimo i blagdanske prigodne kolače te u našem asortimanu uvijek možete pronaći proizvode pripremane po starim recepturama božićnih i uskršnjih blagdanskih delicija.

Ponosni smo što smo postali i nezaobilazna turistička postaja ovoga grada te strani gosti naše proizvode kupuju kao suvenire i odnose diljem svijeta kako bi se i kod kuće prisjetili naših slastičarskih delikatesa, ali i podijelili okuse Dalmacije sa svojim najbližima.

Mijenjalo se štošta oko nas, ali gušti domaće tradicije ostali su isprepleteni s imenom ovoga brenda koje s razlogom danas možemo nazvati kultnim.

Ponosni smo što smo već više od pola stoljeća s Vama!

Bobis