Palco na GAST 2019 – distributer prehrambenih sirovina

Grupacija PALCO vodeći je distributer prehrambenih sirovina na području Hrvatske i Slovenije, već preko 30 godina.

Uz uslugu distribucije i skladištenja proizvoda, posebno smo ponosni na našu tehnološku podršku i mogućnost razvoja proizvoda zajedno s kupcem.

Naš vrhunski tim domaćih i inozemnih stručnjaka stoji vam na usluzi za sve aplikacije, bilo da se radi o industrijskoj proizvodnji i velikim prehrambenim sustavima, ili malim tvrtkama koje tek započinju s radom i razvojem.  Odnedavno, otvaramo se prema tržištu HoReCa,  principalima i proizvodima koji svojom kvalitetom zadovoljavaju i najstrože kriterije vrhunskih restorana, hotela i usluge cateringa diljem Hrvatske i Slovenije. Osim distribucije sirovina, zajedno s kupcima razvijamo nova i inovativna rješenja podižući kvalitetu njihovog asortimana i prepoznatljivost na tržištu.

Konstantnim širenjem asortimana i osluškivanjem tržišta, došli smo i do principala i sirovina koje želimo predstaviti na ovogodišnjem sajmu GAST u Splitu.

  • Mecklenburger Kartoffeleveredlung GmbH, kao dio grupacije Emsland Stärke GmbH, predstavljamo njihovim pire krumpirom koji je jedan od najboljih na tržištu, a mi smo ponosni da ga imamo u svojoj ponudi.
  • Kod Loryma GmbH odabrali smo najbolje iz ponude proizvoda za veganski i vegetarijanski način prehrane, poput vegetarijanskih kobasica, te gotovih jela poput svima dobro poznatih Chilli sin carne te popularni umak Bolognese.
  • Gewürz Mühle Ossege GmbH po zahtjevima kupca razvija mješavine začina i gotovih rješenja poput umaka za ribu, meso, divljač, tjesteninu i slično, te instant juhe.

Ovim putem, pozivamo vas da nam se pridružite na našem štandu te upoznate svog novog pouzdanog dobavljača sirovina za vaše proizvode.

Za vas smo pripremili uzorke gotovih proizvoda s vođenim degustacijama.

Dobrodošli!

www.palco.hr