Orgula grupa na Sajmu GAST 2020 predstavlja najprodavanija ulja u 2019. godini u Hrvatskoj

Orgula je prisutna na tržištu od 2002. godine, a osnovna djelatnost je prodaja i prerada maslinovog ulja te proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda namijenjenih za GOURMET segment tržišta. Danas predstavljamo tržišnog lidera u kategoriji maslinovog ulja na području Hrvatske. U prvih 10 mjeseci 2019. godine, Orgula maslinova ulja su ukupno najprodavanija u Hrvatskoj, a Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje Tradicija 1l je najprodavaniji proizvod u toj kategoriji (Izvor: Nielsen panel trgovine u RH).
Na GAST sajmu 2020. ORGULA grupa će, uz već poznatu selekciju ekstra djevičanskih maslinovih ulja, predstaviti i gourmet asortiman proizvoda.
Predstaviti ćemo vam ORGULA AROMATIZIRANA MASLINOVA ULJA (češnjak, čili, bijeli tartuf, začinsko bilje otoka Hvara, limun, mandarina, naranča) i ORGULA AROMATIZIRANE SOLI (plavac mali, dimljena paprika, crne masline, crni tartuf, začinsko bilje otoka Hvara i cvijet soli), proizvedeni isključivo od prirodnih sastojaka bez dodatnih umjetnih aroma.
Za potpuni doživljaj gastronomije, a kao velika novost na tržištu, prezentirati ćemo specijalni balzamski ocat proizveden od mono-sortnih vrsta vina (Chardonnay, Muškat, Cabernet sauvignon i Merlot).
Novost je i Orgula Aceto Balsamico di Modena IGP i balzamske perlice, a čija će se promocija održati na GAST sajmu neposredno prije početka službene distribucije.
Iznenađenje za naše posjetitelje će biti inovativni recepti s Orgula proizvodima sastavljeni od strane vrhunskih šefova. Svim našim posjetiteljima bit će odobreni specijalni sajamski bonusi kod zaključivanja narudžbi u tijeku sajamskog tjedna.
Pozivamo potencijalne posjetitelje da najave svoj dolazak na telefon +385 99 810 5555 ili email prodaja@orgula.hr kako bi osigurali vrijeme samo za vas.

Orgula grupa d.o.o.