ORBICO – Gigant koji posluje u 17 zemalja!

Orbico grupa, generalni sponzor 21. Međunarodnog sajma GAST 2016, vodeći je distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja. Zahvaljujući Orbocu, Cimcool proizvodi odnedavna su dostupni i na hrvatskom tržištu. Riječ je o nizozemskoj tvrtki s 50-godišnjom tradicijom, a danas pozicijom svjetskog lidera u proizvodnoj tehnologiji.

Trenutno je Orbico prisutan u 17 zemalja i regija, nudeći distribucijske i logističke usluge svojim partnerima, a takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki. Orbico danas surađuje s više od 50 dobavljača, upravlja s više od 200 globalnih i lokalnih robnih marki te opskrbljuje više od 40 000 kupaca.

Kako ističu, cilj Orbica je ostvarivati održiv poslovni rast i stvarati dodanu vrijednost za svoje poslovne partnere i za robne marke u svom asortimanu. Njihovi kupci su svi značajni i renomirani sudionici na tržištu u rasponu od velikih međunarodnih lanaca, lokalnih prodajnih lanaca do veletrgovaca, drogerija, ljekarni, neovisnih lokalnih trgovaca, B2B poduzetnika i specijaliziranih prodajnih kanala. Stoga je upravo Orbico poslovni partner koji može na najbolji način udovoljiti potrebama svojih poslovnih partnera s optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga, fleksibilnosti i stručnosti u smislu dubinskog poznavanja lokalnog tržišta.